Facebook Pixel Ηρακλής Τσίκινης: Ατάκες Τσίκινη για τη διακοπή του ντέρμπι - "Δύσκολη απόφαση από δικαστή" - Για αυτό μπλέκει η υπόθεση
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-24 00:05:00

Ατάκες Τσίκινη για τη διακοπή του ντέρμπι - "Δύσκολη απόφαση από δικαστή" - Για αυτό μπλέκει η υπόθεση

Sportdog Team
Ατάκες Τσίκινη για τη διακοπή του ντέρμπι - "Δύσκολη απόφαση από δικαστή" - Για αυτό μπλέκει η υπόθεση

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος διαιτητής όπου και αναφέρθηκε στη διακοπή του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά και για τη δουλειά του αθλητικού δικαστή από εδώ και πέρα.

Ηρακλής Τσίκινης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής διαιτητής  και μίλησε για τη διακοπή του ντέρμπι των αιωνίων στο «Γ.Καραϊσκάκης.

«Ο διαιτητής κατέγραψε ό,τι μπορούσε στο φύλλο αγώνα, για να διακοπεί ένα παιχνίδι και να το αναφέρει ρητά ο διαιτητής πρέπει να υπάρχει γνωμάτευση του γιατρού. Αφού πέρασε τόση ώρα, το διέκοψε χωρίς να κρίνει ποιος φταίει. 

Θα είναι δύσκολο για τον δικαστή που θα αποφασίσει την τύχη του αγώνα. Θα έρθει η γνωμάτευση από το νοσοκομείο, θα υπάρξει το βίντεο του αγώνα για να αποφασίσει ο δικαστής. Όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρη γνωμάτευση του γιατρού, τότε τα πράγματα περιπλέκονται», είπε ο Ηρακλής Τσίκινης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή... Ναν στον ΠΑΟ φέρνει την πρώτη αποχώρηση - "Καμπάνα" για Γκραντ, ποιον διώχνει ο Αταμάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags