Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρος ο Έλληνας τεχνικός - "Μπορεί τίτλο και ευρωπαϊκή πορεία ο ΠΑΟΚ" - Ατάκες για Λουτσέσκου, Τάισον, Ντέλια
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-26 00:05:00

Ξεκάθαρος Έλληνας τεχνικός - "Μπορεί τίτλο και ευρωπαϊκή πορεία ο ΠΑΟΚ" - Ατάκες για Λουτσέσκου, Τάισον, Ντέλια

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Έλληνας τεχνικός - "Μπορεί τίτλο και ευρωπαϊκή πορεία ο ΠΑΟΚ" - Ατάκες για Λουτσέσκου, Τάισον, Ντέλια

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά, σημειώνοντας ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά να πάει και μακριά στην Ευρώπη.

Μιχάλης Γρηγορίου: Για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Αμπερντίν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League , τη διαχείριση του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και τις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν οι Θεσσαλονικείς στη Σκωτία μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Έλληνας τεχνικός σημειώνοντας ότι ο Δικέφαλος τους Βορρά μπορεί να κατακτήσει εγχώριο τίτλο και μία πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Αρχικά για το πως μπορεί να επηρεάσουν οι καιρικές συνθήκες τον ΠΑΟΚ: «Το μόνο που μπορεί να επηρεάσει είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, οι καιρικές συνθήκες φαντάζομαι πως όχι, ενδεχομένως να είναι και καλύτερες συνθήκες από τον καύσωνα, πρώτιστο είναι ο αγωνιστικός χώρος αν αυτός είναι σε καλή κατάσταση, τότε δεν θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα θα ήταν από τους 2 βαθμούς στους 25, όχι το αντίθετο, εκτός και αν πηγαίναμε σε μείον θερμοκρασίες».

Για τη διαχείριση του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Η διαχείριση που γίνεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ότι σημαντικότερο, δεν φαίνεται να έχει αναπληρωματικούς και βασικούς, τους έχει όλους έτοιμους και σε καλή κατάσταση, ενώ δεν κοιτάει μόνο το παιχνίδι της επόμενης ημέρας αλλά και το επόμενο 

Προσθέτοντας: «Τα παιχνίδια είναι κοντινά, μεσολαβεί το ταξίδι από τον έναν προορισμό στον άλλον και βάσει ανάλυσης των αντιπάλων γίνεται η επιλογή για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα χρησιμοποιηθούν στο εκάστοτε παιχνίδι».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από τον Δικέφαλο: «Η αναμόρφωση του Τάισον είναι πολύ σημαντική, χρειαζόταν ο χρόνος , αλλά η διάθεση που βγάζει εντός αγωνιστικών χώρων είναι αξιοσημείωτη. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ένα αυθεντικό ταλέντο το οποίο ανήκει σε όλη τη χώρα και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, όπως και ο Κουλιεράκης που έχει ένα λαμπρό μέλλον όπως και παρόν.

Ενώ για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ: «Μου αρέσει ο φετινός ΠΑΟΚ, αν έχει διάρκεια που όπως φαίνεται θα την έχει , μπορεί να φτάσει σίγουρα σε κατάκτηση τροπαίου στις εγχώριες διοργανώσεις όπως και μία πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη. Επιθετικά έχει λύσεις, φτάνει στο γκολ πιο εύκολα και κάνε πολύ ωραίες πιέσεις στον αντίπαλο», είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ήρθε για τα χρήματα ο Ίλιτς, έξαλλοι στην ΤΣΣΚΑ - Απολύεται Σουπερλιγκάτος κόουτς, βρέθηκε ο αντικαταστάτης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags