Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: "Υποχρεωμένος για πρωτάθλημα ο Λουτσέσκου, χωρίς δημόσιες σχέσεις - Δεν... μπορεί η ΑΕΚ, πρόβλημα ο Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-28 12:30:00

"Υποχρέωση ο τίτλος για Λουτσέσκου, χωρίς δημόσιες σχέσεις - Δεν... μπορεί η ΑΕΚ, πρόβλημα ο Ολυμπιακός"

του Γιώργου Κτενά
"Υποχρέωση ο τίτλος για Λουτσέσκου, χωρίς δημόσιες σχέσεις - Δεν... μπορεί η ΑΕΚ, πρόβλημα ο Ολυμπιακός"

Πώς θα ανέβει κορυφή ο Δικέφαλος, τι λείπει από Παναθηναϊκό; Συνέντευξη που θα συζητηθεί για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που "ανεβάζει" ρυθμούς, για το πώς μπορεί φέτος να πάρει το πρωτάθλημα και η μάχη με τους τρεις μεγάλους της Αθήνας!
 

Μια σπουδαία νίκη, ειδικά με την ανατροπή από 2-0, πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στη Σκωτία απέναντι στην Αμπερντίν (3-2), εξέλιξη που έχει σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού σε όλους στον Δικέφαλο.

Γιατί η ομάδα έδειξε ότι έχει νεύρο, αντέδρασε και κατάφερε σε εκτός έδρας αναμέτρηση να βροντοφωνάξει ποιος είναι το αφεντικό στον ευρωπαϊκό όμιλο που συμμετέχει, ακόμα κι αν είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά.

Ο Νίκος Πετρουλάκης, γνωστός δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, σχολίασε μέσω του sportdog την επιτυχία του ΠΑΟΚ αλλά και τι πρέπει να κάνει στη συνέχεια ο Δικέφαλος για να πάρει το πρωτάθλημα.

"Για αυτό έκανε την ανατροπή ο ΠΑΟΚ - Υποχρεωμένος για το πρωτάθλημα ο Λουτσέσκου - Να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία"

Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ - Ποιο είναι το πρώτο σχόλιο;

"Η ανατροπή έγινε επειδή ο Λουτσέσκου έχει τη δυνατότητα να διαθέτει το καλύτερο ρόστερ, βγαίνει ένας και μπαίνει άλλος που είναι καλύτερος: Τσιγγάρας-Οζντόεφ, Τάισον-Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας-Σαμάτα, Ράφα Σοάρες-Μπάμπα. Αυτό δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλούσιο ρόστερ και έγινε ανατροπή, είναι παίκτες-νικητές αυτοί που μπήκαν και έπαιξαν τουλάχιστον για να ισοφαρίσουν - Γιατί ακόμα και το 2-2 θα ήταν τεράστια επιτυχία. Μετά το 60΄ ήταν δίκαιο να βάλει 3ο γκολ ο ΠΑΟΚ. Η Αμπερντίν έδωσε την εντύπωση κουρασμένης ομάδα και σε αυτό συνέβαλε αποφασιστικά ο προπονητής της με 3 αλλαγές βασικών παικτών. Ο προπονητής της Αμπερντίν έκανε δώρο στον Λουτσέσκου με τις αλλαγες των βασικών ποδοσφαιριστών. Κι αυτοί που μπήκαν από πλευράς ΠΑΟΚ είχαν όρεξη και διάθεση για μεγάλη ανατροπή. Είναι τεράστιας σημασίας αυτή η νίκη, όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Γιατί έχει ανέβει η αδρεναλίνη των οπαδών που ζητούν πρωτάθλημα".

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα;

"Είναι υποχρεωμένος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και επειδή έχει το καλύτερο ρόστερ μετά το 2018, είναι υποχρεωμένος και ο Λουτσέσκου να αξιοποιήσει τους παίκτες που πρέπει και όχι αυτούς που κάνουν δημόσιες σχέσεις. Για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να παρει κεφάλι στη βαθμολογία. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο".

"Δεν μπορεί 3 καρπούζια η ΑΕΚ - Αυτός λείπει από Παναθηναϊκό - Τεράστιο πρόβλημα στην άμυνα ο Ολυμπιακός"

Πώς βλέπεις τους υπόλοιπους που διεκδικουν το πρωτάθλημα;

"Η ΑΕΚ είναι πεσμένη, δεν μπορεί 3 καρπούζια σε μια μασχάλη γιατί της λείπει ο παικταράς Λιβάι Γκαρσία και ο Αραούχο δεν είναι ο παίκτης που ξέραμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα καλοδουλεμένη από τον προπονητή, αλλά της λείπει αυτός που θα βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος μεν από πέρσι, πιο σοβαρός, αλλά έχει τεράστιο πρόβλημα στην άμυνα".

Αναφέρθηκε νωρίτερα η προσοχή που χρειάζεται στη στελέχωση της 11άδας του ΠΑΟΚ - Ποιοι δεν πρέπει να βγαίνουν από το βασικό σχήμα;

"Ο Κωνσταντέλιας που έκανε μαγικά, για να παίζει ο Μουργκ. Ο Βιεϊρίνια για να παίζει ο Κεντζιόρα ή ο Σάστρε. Ο Κουλιεράκης για να παίζει ο Νάσμπεργκ. Ο Μπάμπα για να παίζει ο Ράφα Σοάρες. Αλλά για εμένα το πιο σωστό για τον Λουτσέσκου αυτή τη στιγμή είναι να φτιάξει δίδυμα για το ροτέισον στο κέντρο και στην επίθεση. Δηλαδή να παίζουν μαζί Οζντόεφ-Μέιτε, Τσιγγάρας-Σβαμπ, Τάισον-Μπράντον Τόμας, Μουργκ-Σαμάτα".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα κάνουν ο Κβαρατσχέλια και ο Κωνσταντελιας - Την... έχει τη Μαρσέιγ η ΑΕΚ - "Θέμα" με Σπόραρ-Βιλένα - Ο...Φορτούνης του ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags