Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Συγκροτημένος ο Πασχαλάκης - Λογικό να κοιτάζουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ τον Μπρινιόλι - 15 εκατ. για Κοτάρσκι"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-29 10:00:00

"Συγκροτημένος ο Πασχαλάκης - Λογικό να κοιτάζουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ τον Μπρινιόλι - 15 εκατ. για Κοτάρσκι"

του Γιώργου Κτενά
"Συγκροτημένος ο Πασχαλάκης - Λογικό να κοιτάζουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ τον Μπρινιόλι - 15 εκατ. για Κοτάρσκι"

Πού θα παίζει την επόμενη σεζόν ο Ιταλός τερματοφύλακας; Ο Θοδωρής Κάντας φοράει ξανά τα γάντια και σχολιάζει την φετινή εικόνα των τερματοφυλάκων των Big-4 μέχρι τώρα, ενώ ως γενικός Διευθυντής αναλύει τα δεδομένα ενόψει καλοκαιριού. Διαβάστε στο Sportdog.gr!

Στον αστερισμό των τερματοφυλάκων κινείται το ρεπορτάζ των Big 4 το τελευταίο διάστημα, δεδομένου ότι τουλάχιστον σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ οι πορτιέρε κλέβουν την παράσταση - Στην ΑΕΚ με την παράλληλη παρουσία των Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη, δεν συντρέχει λόγος για να αναπτυχθεί κουβέντα για το άμεσο ή μακροπρόθεσμο μέλλον.

Παρόλα αυτά στον Ολυμπιακό η παρουσία τού Αλέξανδρου Πασχαλάκη παραμένει ανοιχτή, όπως και του Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Κοτάρσκι βρίσκεται διακριτικά στη βιτρίνα τού ΠΑΟΚ με τιμή στα 15 εκατ. ευρώ.

Τυπικά, δηλαδή, και οι τρεις ομάδες διαθέτουν τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες, που παίζουν σημαντικό ρόλο στη φετινή τους πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το sportdog επικοινώνησε με τον Θοδωρή Κάντα, παλαίμαχο τερματοφύλακα (Παναθηναϊκός, Εθνικός Πειραιώς, Αθηναϊκός κ.α.), προπονητή τερματοφυλάκων (Άρης, Πανθρακικός, ΑΕΛ κ.α.) και νυν γενικό διευθυντή στο Αιγάλεω, προκειμένου να σχολιάσει πώς βλέπει τους τερματοφύλακες των μεγάλων ομάδων στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

"Συγκροτημένος ο Πασχαλάκης - Θα μείνει ο Μπρινιόλι στον ΠΑΟ - Λογικό να τον κοιτάζουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ"

"Ο Πασχαλάκης είναι πιο ώριμος από ποτέ, ειδικά από τη στιγμή που η θέση του τερματοφύλακα εξ ορισμού είναι σαν το καλό κρασί: Έχει γεμίσει από εμπειρίες, είναι συγκροτημένος στη σκέψη, φαίνεται ότι και ο Ολυμπιακός είναι σε καλό φεγγάρι και υπάρχει χημεία", ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο ο Θ. Κάντας και συμπλήρωσε για τον Μπρινιόλι:

"Οι μεγάλες ομάδες στηριζονται στους μεγάλους τερματοφύλακες. Ο Μπρινιόλι έχει δώσει στιγμές αξιοθαύμαστης σταθερότητας τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολο να κάνεις αλλαγή αν δεν έχεις κάτι εξίσου πολύ καλό. Νομίζω ότι θα τα βρει ο Παναθηναϊκός μαζί του και θα μείνει".

Πώς σχολιάζετε το σενάριο που θέλει τις υπόλοιπες ομάδες τού Big 4, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, να εξετάζουν τις εξελίξεις για το μέλλον του στο Λιμάνι;

"Επειδή δεν υπάρχουν πλέον πολλοί ικανοί και σταθεροί τερματοφύλακες, είναι φυσιολογικό να κινούνται σενάρια γύρω από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και τον Μπρινιόλι. Δικαιολογημένα είναι στο τραπέζι ως προοπτική".

"Λογικά τα 15 εκατ. ευρώ για Κοτάρσκι - Δεν έχει γίνει ηγέτης ο Στάνκοβιτς"

Κοτάρσκι;

"Έχει σταθερή πορεία και το πλεονέκτημα ότι είναι νεαρός. Είναι μέσα στους λίγους που είναι τόσο σταθεροί και με τόσα προσόντα. Ως τερματοφύλακας και μάλιστα μικρός σε ηλικία, έχει μεγάλο ποδοσφαιρικό μέλλον μπροστά του".

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι τον κοστολογείο στα 15 εκατ. ευρώ.

'Ο αριθμός δεν είναι υπερβολικός αλλά δεν είναι και χαμηλός. Το βλέπω λογικό, όμως, γιατί είναι καλός, νεαρός, έχει αξιοθαύμαστη σταθερότητα".

Δύο λόγια για τον Στάνκοβιτς;

"Τον πίστευα πολύ όταν πρωτοήρθε, γιατί έχει όλα τα εφόδια για να γίνει ο ηγέτης της ΑΕΚ. Ακόμα όμως δεν έχει φτάσει στα δικά μου μάτια όσο ψηλά θα μπορούσε. Πέρσι είχε κάποιους τραυματισμούς, πήγε και εξαιρετικά και ο Αθανασιάδης σε μια σεζόν που η ομάδα πήρε δύο τύλος, άρα κάπως ίσως να έμεινε πίσω. Περιμένω πολύ περισσότερα από τον Στάνκοβιτς".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με το μισό συμβόλαιο από του ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης - Όχι όσα και στον Λοντίγκιν - Πόσα παίρνουν Μπρινιόλι, Στάνκοβιτς  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags