Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρος Έλληνας τεχνικός - "Ο ΠΑΟΚ θα παίξει επιθετικά για τη νίκη στη Ν. Φιλαδέλφεια..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-30 17:50:00

Ξεκάθαρος Έλληνας τεχνικός - "Ο ΠΑΟΚ θα παίξει επιθετικά για τη νίκη στη Ν. Φιλαδέλφεια..."

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Έλληνας τεχνικός - "Ο ΠΑΟΚ θα παίξει επιθετικά για τη νίκη στη Ν. Φιλαδέλφεια..."

Σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της OPAP Arena αναφέροντας ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα παίξει επιθετικά για την νίκη.

Νίκος Καραγεωργίου: Για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο γνωστός Έλληνας τεχνικός στην Βεργίνα Τηλεόραση, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θα... κρυφτεί, αλλά θα παίξει επιθετικά για τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ματσάρα είναι το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, είναι από τα πρώτα ντέρμπι του πρωταθλήματος, όπου είμαστε ακόμη πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα ποιος θα πάει για πρωτάθλημα, με πόσες πιθανότητες και όλα αυτά που λέγονται. Αυτοί που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα είναι γνωστοί, είναι οι τέσσερις πρώτοι, αλλά ποιος θα το πάρει, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το μαντέψουμε. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, έχει πρώτο γύρο, δεύτερο γύρο, πλέι οφ, μεταγραφές Ιανουαρίου, τι μπορούμε να προβλέψουμε δηλαδή;»

-Τι βλέπετε να γίνεται στη Ν. Φιλαδέλφεια;

Θα γίνει ένα σκληρό ματς από πλευράς τακτικής, ο ΠΑΟΚ παίζει με συγκεκριμένο πλάνο, δεν αλλάζει, αλλά και δεν κλείνεται στην άμυνα, τα χτυπάει τα ματς και αυτό πιστεύω θα κάνει και μέσα στην έδρα της ΑΕΚ. Στον ΠΑΟΚ, αυτό που συμβαίνει, είναι ότι κανένας δεν γνωρίζει ποιος θα είναι βασικός, δεν υπάρχει βασική ενδεκάδα, τους αλλάζει ο προπονητής, αλλά το θετικό είναι πλέον, ότι οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους, ξέρει ο ένας πώς παίζει ο άλλος και αυτό βοηθάει την ομάδα να μην έχει κενά. Στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν μπορώ να ξέρω πώς θα κατεβάσει τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του, αλλά είμαι βέβαιος ότι το ματς θα το χτυπήσει. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για την ΑΕΚ, αλλά δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι η ΑΕΚ θα είναι κουρασμένη, ταλαιπωρημένη από την Ευρώπη και άλλα τέτοια. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα, καλούς παίκτες και παίζει στην έδρα της, γι αυτό και εδώ θα φανεί και ο ΠΑΟΚ, Θέλω να τον δω, πώς θα αντιμετωπίσει μια τόσο δυνατή ομάδα μέσα στην έδρα της, για να διαπιστώσουμε μέχρι πού μπορεί να φτάσει φέτος, όσον αφορά στις φιλοδοξίες του».

-Η ΑΕΚ έχασε στη Μασσαλία και ο ΠΑΟΚ νίκησε στη Σκωτία, μπορούμε να πούμε ότι θα παίξει ρόλο αυτή η εξέλιξη;

Κανένα ρόλο! Κατ’ αρχάς, είδατε πώς έχασε η ΑΕΚ; Εάν δεν γινόταν το λάθος του τερματοφύλακα στο πέναλτι και στην αποβολή, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Εκείνη τη στιγμή είχε ισοφαρίσει, είχε πάρει τα πάνω της και ήταν καλύτερη από τη Μαρσέιγ, ενώ ανέβηκε στο φόρτε και η ψυχολογία. Μέσα σε μεγάλο φανατισμό που αντιμετώπισε, στεκόταν όρθια σαν ομάδα και έπαιζε με ίσους όρους για τη νίκη. Η αποβολή τα «γκρέμισε» όλα, άρα μην βγάζετε λανθασμένα συμπεράσματα. Άλλο το ευρωπαϊκό παιχνίδι και άλλο αυτό του πρωταθλήματος. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση», είπε ο Νίκος Καραγεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο φετινός Παναθηναϊκός δεν... ασχολείται με τον Πανσερραϊκό - Άλλο είναι το πρόβλημα του Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags