Δημήτρης Μπουρουτζίκας: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας γυμναστής κάνοντας τις δικές του προβλέψεις για το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Δύο ομάδες στις οποίες θήτευσε και τρέφει την ίδια αγάπη και για τις δύο.

«Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ  είναι οι καλύτερες ομάδες, μαζί και με τον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ωραίο. Ο πιο τυχερός και ο πιο καλός θα κερδίσει. Δεν περίμενα τον ΠΑΟΚ να είναι τόσο καλός φέτος, που μας κάνει να ξεχάσουμε την περσινή εικόνα. Πρέπει όμως να προσέξει, μην επαναπαύεται. Δεν είναι μόνο η αύρα και ο ενθουσιασμός. 

Και η ΑΕΚ όμως έχει μια πολύ καλή ομάδα. Μεσοεπιθετικά κάνει ευκαιρίες και θα βάλει γκολ οπωσδήποτε.  Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δύσκολος στο γκολ. Μη κοιτάς που έβαλε 3 γκολ με την Αμπερντίν, γιατί δεν φυλάγεται ο Σκωτσέζος. Παίζει ελεύθερα για να κερδίσει. Και η ΑΕΚ έχει μια δυναμική, ένα γήπεδο που σε πνίγει, οπότε πρέπει να τα λάβουν υπόψιν τους αυτά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι, είναι οι αγαπημένες μου ομάδες. Βλέπω λίγο φαβορί την ΑΕΚ λόγω του γηπέδου».

Τέλος, μίλησε και για τον προσωπικό του φίλο, Ντούσαν Μπάγιεβιτς: «Ο Ντούσκο είναι πολύ καλά, προχθές παίξαμε τένις. Στο τένις είναι πολύ καλός, δεν μπορώ να τον κερδίσω αν και είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Μπάγεβιτς υπερτερεί στη τεχνική, γιατί παίζει κάθε μέρα», είπε ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 40 σελίδες το σκεπτικό της απόφασης για την "βλάβη" του Χουάνκαρ - Η φράση που "τιμώρησε" τον Ολυμπιακό