Facebook Pixel «Πέναλτι στον Ελίασον! Εξαιρετικός ο Μπριχ – Δύσκολη φάση με Σπόραρ – Σωστές οι κίτρινες του Φωτιά»
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-31 13:48:00

"Δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ - Δύσκολη απόφαση για Σπόραρ" - "Απάντηση" σε Πάμπλο Γκαρσία (ΒΙΝΤΕΟ)

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη

Ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μία ακόμα αγωνιστική, ο βετεράνος διαιτητής, Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης, εμφανίζεται στην εκπομπή «Σφύρα Καλά», όπου σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Την 9η αγωνιστική, ο έμπειρος ρέφερι θεωρεί, ότι στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός ο Διαμαντόπουλος πέρασε απαρατήρητος λόγω της πολύ καλής διαιτησίας που είχε στον αγώνα.

Στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ παρατηρεί, ότι στο 51’ γίνεται πέναλτι στον Ελίασον που δεν δόθηκε. Ο Φινοκαλιώτης όμως παραδέχεται, ότι ο Μπρίχ είχε εξαιρετική διαιτησία με καταπληκτική διαχείριση του αγώνα. «Η προσωπικότητά του δεν έδωσε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης» επισήμανε.

Αναφερθείς στα παράπονα του Πάμπλο Γκαρσία στο Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός, ο βετεράνος ρέφερι σημείωσε: «Και οι δύο κίτρινες από τον διαιτητή Φωτιά είναι σωστές. Όπως και στο 39’ έπρεπε να δώσει κίτρινη στον Χατζηστραβό».

Εκεί όμως που έχει αμφιβολίες είναι στο πέναλτι απ’το οποίο προήλθε το 3-0 για το «Τριφύλλι». «Το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός είναι μία δύσκολη φάση! Το κερδίζει περισσότερο ο Σπόραρ», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags