Βασίλης Μωυσίδης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης και Αντιστράτηγος της  ΕΛ.ΑΣ μιλώντας για το περιστατικό της οπαδικής βίας που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, με 35χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ να δέχεται σοβαρά χτυπήματα.

«Η αστυνομία μπορεί να τους σταματήσει, έχει τα μέσα. Η πολιτεία όμως πρέπει να αλλάξει και να αυστηροποιηθούν οι νόμοι. Όσοι συλλαμβάνονται θα πρέπει να οδηγούνται στη δικαιοσύνη και η δικαιοσύνη να είναι ελεύθερη να πράξει.

Χθες άκουγα τον Απόστολο Βέλλιο που έλεγε ότι το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία είναι γιορτή. Εδώ το ποδόσφαιρο είναι πόλεμος. Ειδικά τα τοπικά ντέρμπι τα έχουμε εξελίξει σε μια εμπόλεμη κατάσταση. Οι ΠΑΕ θα πρέπει να γαλουχήσουν τον κόσμο, να καταλάβουν οι νέοι ότι δεν οδηγεί πουθενά η βία.

Αυτοί που συμμετέχουν και συλλαμβάνονται, θα πρέπει να αποκλείονται για πάντα, να μην τους επιτρέπεται δηλαδή  η είσοδος σε αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα, σε οποιοδήποτε άθλημα. Έχει προχωρήσει η βία και έχει εισέλθει μέχρι και σε παιχνίδια βόλεϊ γυναικών», είπε ο Βασίλης Μωυσίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τίναξε την μπάνκα" ο Γιαννακόπουλος - Αυτό είναι το "χρυσό" συμβόλαιο του Ναν - Τρελά λεφτά για 8 μήνες!