Κώστας Ορφανός: Μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μίλησε τόσο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όσο και για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για την εξέλιξη του Γιάννη Κωνσταντέλια.

«Δίκαια η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη αφού ήταν κυρίαρχη. Πίεσε, έκλεψε μπαλιές και χτύπησε στο αδύνατο σημείο, δηλαδή στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου στο τέλος ήταν φειδωλός, επειδή ξέρει περισσότερα από εμάς, πιστεύω πως μάλλον κάτι δουλεύει στο μυαλό του. Δεν του βγήκε το πλάνο και προχωρά στο επόμενο.

Μεγάλωσε φέτος η ομάδα με τις προσθήκες ποιοτικών παικτών και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα με καλύτερους όρους απ’ ό,τι πέρσι. Το ματς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη αγωνιστική είναι κρίσιμο. Σε μια έδρα που ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο του, μπορεί να πάρει ό,τι έχασε στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Για τον Κωνσταντέλια, επεσήμανε πως έχει ποιότητα και αν δουλέψει θα πετύχει τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην Εθνική, επισημαίνοντας πως ο πρόσφατος αποκλεισμός του από τον Πογιέτ είναι θέμα που έχει γνώση ο ΠΑΟΚ.

Τέλος, για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός με τη νίκη στην Κρήτη έστειλε πολλαπλό μήνυμα. Θεωρώ πως είναι πρώτο φαβορί για τον τίτλο καθώς είναι πλήρης», είπε ο Κώστας Ορφανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σέντερ μετά τον Ναν ο Παναθηναϊκός - Γι’ αυτό τον έχασε ο Ολυμπιακός - Σύγκρουση Βιλντόσα με Σλούκα"