Facebook Pixel Γκουστάβο Πογιέτ: "Βόμβες" από Πογιέτ για το μέλλον του! Αυτή η ομάδα έχει επικοινωνήσει μαζί του
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-03 16:38:00

"Βόμβες" από Πογιέτ για το μέλλον του! Αυτή η ομάδα έχει επικοινωνήσει μαζί του

Sportdog Team
"Βόμβες" από Πογιέτ για το μέλλον του! Αυτή η ομάδα έχει επικοινωνήσει μαζί του

Έντονα ακούγεται το όνομα του Ουρουγουανού τεχνικού για τον πάγκο άλλης εθνικής ομάδας μιας και το συμβόλαιό του με την Εθνική μας ολοκληρώνεται τον Μάρτιο.

Γκουστάβο Πογιέτ: Δηλώσεις  LiveScore για λογαριασμό της Offers.bet έκανε ο Ουρουγουανός τεχνικός όπου αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπάρχει από την Εθνική Ιρλανδίας και ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Εθνική μας μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Μάρτιο.

«Αν μιλάς πολύ, σε κατηγορούν, αλλά προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τον Μάρτιο. Δεν έχει σημασία αν προκριθώ ή όχι γιατί δεν υπάρχει επέκταση. Τελειώνουν τα προκριματικά και τέλος.

Λέγαμε όταν είσαι παίκτης, έξι μήνες απομένουν στο συμβόλαιό σου και μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για δουλειά. Είναι ένα ενδεχόμενο η Ιρλανδία. Να με συμπαθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μου. Αυτό είναι διαφορετικό θέμα. Τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί η ατμόσφαιρα ήταν θεαματική. Το μέλλον θα δείξει» δήλωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένοι" οι Αγγελόπουλοι μετά τη Φενέρ - Ρίχνουν πολύ χρήμα για δύο ονόματα - "Stop" από Μπαρτζώκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags