Facebook Pixel Λεωνίδας Βόκολος: ’’Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι - Αυτό μου είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το ματς’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-04 20:12:00

Βόκολος: ’’Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι - Αυτό μου είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το ματς’’

Sportdog Team
Βόκολος: ’’Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι - Αυτό μου είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το ματς’’

Ο προπονητής της Λαμίας στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά για το Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από τη Λαμία χάρη στο νικητήριο τέρμα του Σπόραρ στο 90ο λεπτό και ο τεχνικός των γηπεδούχων σημείωσε ότι η ομάδα του μπορούσε να κερδίσει κάτι παραπάνω. Ο Λεωνίδας Βόκολος τόνισε ότι είναι δείγμα προόδου η αποψινή εμφάνιση και αποκάλυψε τι του είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο φινάλε της αναμέτρησης.

Όσα δήλωσε ο Βόκολος:

Για το τι του είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: ''Μου είπε πως κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, πως ήμασταν πολύ καλοί και μου έδωσε συγχαρητήρια''.

Για το τι γεύση του αφήνει το ματς: ''Μου αφήνει μία πικρία, μπορούσαμε να πάρουμε κατι καλύτερο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ομάδες όπως ο ΠΑΟ έχουν την ποιότητα να εκμεταλλεύονται τις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, έκανε την ευκαιρία και πήρε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε ευκαιρίες, βγήκαμε στην κόντρα πάρα πολλές φορές, πιθανότατα να ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι, αλλά μου αφήνει μία πίκρα λόγω της προσπάθειας που έκαναν τα παιδιά και ο κόσμος. 

Είναι σημαντικό όταν φεύγεις πικραμένος, ενώ αντιμετωπίζεις τον πρώτο του πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό, σίγουρα αυτό δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε πολλή δουλειά, κάτω το κεφάλι, έχουμε πολύ δρόμο. Ευχαριστώ τον κόσμο, δυστυχώς δεν καταφέραμε να του δώσουμε χαρά. Τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα''.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags