Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερές ατάκες από Έλληνα πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Ο Δικέφαλος, η αγάπη μου, η καψούρα μου" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-05 19:52:00

Τρομερές ατάκες από Έλληνα πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Ο Δικέφαλος, η αγάπη μου, η καψούρα μου" (vid)

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες από Έλληνα πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Ο Δικέφαλος, η αγάπη μου, η καψούρα μου" (vid)

Τρομερές στιγμές με πρωταγωνιστή πρώην παίκτη του Δικεφάλου του Βορρά, που μιλώντας για τους Ασπρόμαυρους συγκινήθηκε αναφερόμενος στην αγάπη του προς την ομάδα.

Κώστας Σταφυλίδης: Μεγάλη ήταν η συγκίνηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή που φιλοξενήθηκε στο podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ» και όταν χρειάστηκε να απαντήσει στο τι σημαίνει για τον ίδιο ο ΠΑΟΚ, σημείωσε λέγοντας αποτελεί την αγάπη του και την καψούρα του.

Όταν ρωτήθηκε τι σημαίνει για τον ίδιο ο ΠΑΟΚ, απάντησε, «Γιατί μου το κάνεις αυτό; ΠΑΟΚ, δύσκολο να πω. Είναι πολλά, μου βγαίνουν πολλά, είναι η αγάπη μου, η καψούρα μου».

Ο Κώστας Σταφυλίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ όπου έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών 11 μηνών και 18 ημερών στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ενώ 10 ημέρες μετά έπαιξε κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο, με τον ίδιο από το καλοκαίρι να μην είναι σε ομάδα μιας και αποχώρησε από την Μπόχουμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένος" μετά τη Λαμία ο Αλαφούζος - Φουλ για μεταγραφές ο ΠΑΟ - Ακριβό στόπερ και εξτρέμ... Ντι Μαρία!

@tho.michos Μη χάσετε το Σάββατο (4/11) στο podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ» την αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Σταφυλίδη… #paokfc #slgr #podcast #greece #hellas #football #stafylidis #pikaifi @pikaifi_official ♬ πρωτότυπος ήχος - Thomas

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags