Μλάντεν Φορτούλα: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ  και μίλησε για τον θρίαμβο του Δικεφάλου στον Πειραιά, σχολίασε την εμφάνιση του Κωνσταντέλια τονίζοντας πως θα αφήσει εποχή, επανέφερε στην τάξη τον Λουτσέσκου που κάνει και ο ίδιος... βλακείες, ενώ τόνισε πως οι Πειραιώτες δεν μπορούν να χωνέψουν πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν στο τιμόνι τους τον Ιβάν Σαββίδη.

Για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο Φάληρο: «Το παρακολουθούσα το παιχνίδι, με γύρισε 50 χρόνια πίσω. Ήταν πολύ ωραία νίκη παρότι φάγαμε δύο γκολ. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όπως θα έπρεπε να παίζει. Έπαιξε σύγχρονο ποδόσφαιρο και όλοι διακρίθηκαν. Καλύτερος ήταν ο Κοτάρσκι με τον Ζίβκοβιτς , εκείνο που θα μου μείνει είναι το 4ο γκολ. Είναι ευρωπαϊκό γκολ και αν το έβαζε ο Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ασχολιόταν όλη η Ευρώπη μαζί του. Φοβερό ταλέντο ο Κωνσταντέλιας, έκανε μια τόσο καλή προσπάθεια, με καλή τεχνική και να σκεφτεί να κάνει τακουνάκι σε εκείνο το σημείο, δεν το κάνει ο καθένας».

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Σίγουρα έβγαλαν αντίδραση, ο ΠΑΟΚ έδειξε διαφορετικό πρόσωπο και οι δυνατότητες είναι πάρα πολύ μεγάλες. Ο Κωνσταντέλιας πρέπει να παίζει περισσότερο γιατί αυτό το παιδί θα αφήσει εποχή».

Για τις δηλώσεις Λουτσέσκου για Κουλιεράκη-Κωνσταντέλια: «Κάνει και ο ίδιος μ@λ@κίες, ξέρετε πόσοι παίκτες χάνονται εξαιτίας των προπονητών; Πρέπει να δίνει ευκαιρίες σε αυτούς που έχουν το ταλέντο για κάτι περισσότερο και να επικροτούμε όσους προσπαθούν στο 100%».

Για τον Αντρίγια: «Κανείς Σέρβος δεν νιώθει ξένος στην Ελλάδα και ο Ζίβκοβιτς το ίδιο νιώθει. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, έχει μεγάλες δυνατότητες, είναι ανεβασμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πρέπει να εμψυχώνει τους παίκτες ως αρχηγός».

Για τη μάχη του τίτλου: «Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου, πήρε μια καθαρή και κρυσταλλένια νίκη που κανείς δεν μπορούσε να πει κανείς τίποτα. Δεν μπορούν να χωνέψουν στον Πειραιά πως ο ΠΑΟΚ έχει υποστεί αδικίες και πως πλεόν έχει τον Ιβάν Σαββίδη», είπε ο Μλάντεν Φορτούλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καλύτερο ρόστερ από όλους ο ΠΑΟΚ, αν πάρει τίτλο θα μείνει ο Λουτσέσκου - Η δήλωση Μαρτίνεθ δείχνει εξελίξεις"