Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Καφρίλα άνευ προηγουμένου! Οπαδοί απείλησαν να σκοτώσουν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-07 20:36:00

Καφρίλα άνευ προηγουμένου! Οπαδοί απείλησαν να σκοτώσουν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Καφρίλα άνευ προηγουμένου! Οπαδοί απείλησαν να σκοτώσουν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Σοκαριστική είδηση έρχεται από το εξωτερικό καθώς όπως έγινε γνωστό ξένος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει και από τον Δικέφαλο του Βορρά απειλήθηκε να δολοφονηθεί από τους οπαδούς ομάδας.

Κάρλος Σαμπράνο: Απίστευτη ιστορία από το Περού μιας και όπως έγινε γνωστό οι οπαδοί της Ουνιβερσιτάριο Ντεπόρτες άφησαν στεφάνι κηδείας έξω από το σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται στην Αλιάνσα Λίμα, λίγες μέρες πριν τον μεταξύ τους τελικό.

Πιο συγκεκριμένα ο Περουβιανός  έλαβε το επικήδειο στεφάνι, το οποίο συνοδευόταν από μια κάρτα πάνω στην οποία υπήρχε το μήνυμα: «Για το κάθαρμα Κάρλος Σαμπράνο, atte. North Trench (οι οργανωμένοι οπαδοί της Ουνιβερσιτάριο Ντεπόρτες)».

«Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόσος φόβος, υπάρχουν άνθρωποι που εμπιστεύονται την ομάδα τους. Ο Κάρλος είναι έμπειρος σε τέτοιου είδους ενέργειες», είπε η μητέρα του Κάρλος Σαμπράνο, με τον τελικό στο Περού να είναι προγραμματισμένος τα ξημερώματα της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου στο γήπεδο «Alejandro Villanueva» και μένει να φανεί αν ο ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά και τις απειλές θανάτου που δέχθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον απέρριψε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, υπέγραψε σε ΠΑΟΚ και ήταν MVP στο Καραϊσκάκη - Κίνηση ματ Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags