Facebook Pixel Στέλιος Αγγελούδης: Δήλωση με νόημα για τη Νέα Τούμπα: "Ο ΠΑΟΚ να έχει υποστήριξη αντίστοιχη των ομάδων της Αθήνας"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-08 16:34:00

Δήλωση με νόημα για τη Νέα Τούμπα: "Ο ΠΑΟΚ να έχει υποστήριξη αντίστοιχη των ομάδων της Αθήνας"

Sportdog Team
Δήλωση με νόημα για τη Νέα Τούμπα: "Ο ΠΑΟΚ να έχει υποστήριξη αντίστοιχη των ομάδων της Αθήνας"

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολίασε τις εξελίξεις σχετικά με τη Νέα Τούμπα και ξεκαθάρισε τη θέση του.

Συνέντευξη στο ERTNEWS παραχώρησε ο καινούργιος δήμαρχος της συμπρωτεύουσας και ασχολήθηκε με το ''φλέγον'' θέμα της Νέας Τούμπας.

Ο Στέλιος Αγγελούδης τόνισε ότι για να γίνει το γήπεδο, πρέπει ο ΠΑΟΚ να το αποφασίσει και ζήτησε μεταχείριση ανάλογη αυτής που είχαν οι ομάδες της Αθήνας στο θέμα των σταδίων.

Όσα ανέφερε:

«Προϋπόθεση για τη δημιουργία της Νέας Τούμπας είναι να αποφασίσει η ομάδα ότι το ξεκινάει. Υπάρχει μια ειλημμένη απόφαση, υπάρχει μια προχωρημένη μελετητική ωρίμανση αυτής της προσπάθειας. Άρα με την επανέναρξη. Θα πρέπει να είμαι αρωγός σε όλα. Εδώ να πω και κάτι.

Ο ΠΑΟΚ που τώρα έχει την ωριμότητα, αλλά και ο Άρης, ο Ηρακλής, οι οποίοι διεκδικούν υποδομές, θα πρέπει να γίνει σαφές ότι θα πρέπει να τύχουν της υποστήριξης της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού σε ότι αφορά την οικονομική υποστήριξη. Νομίζω πως δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ότι αφορά τα θέματα της Θεσσαλονίκης και δη της αθλητικής Θεσσαλονίκης ανήκουν στο παρελθόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Λουτσέσκου με Κουλιεράκη - Κατσάδα στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη - Την… πλήρωσε και ο "Ντέλιας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags