ΠΑΟΚ: Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, με τις ολοένα και καλύτερες εμφανίσεις που πραγματοποιεί να το φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο της εθνικής του ομάδας. Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, το όνομά του γράφεται στα ρωσικά δημοσιεύματα ολοένα και πιο συχνά.

Οι εμφανίσεις του με την ασπρόμαυρη φανέλα θα μπορούσαν εύκολα να του δώσουν την ευκαιρία να ξαναβάλει εκείνη με το εθνόσημό του, όμως το βασικότερο κώλυμα είναι το απαγορευτικό για επίσημους αγώνες λόγω της απόφασης της FIFA, μετά το πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Βέβαια, αυτό δεν απέτρεψε τον Ρινάντ Μπιλιαλεντίνοφ να αναφερθεί στο όνομά του. Πιο συγκεκριμένα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και expert του ρωσικού ποδοσφαίρου, Ρινάντ Μπιλιαλεντίνοφ, δήλωσε πως αν η Ρωσία έδινε επίσημους αγώνες, ο Οζντόεφ θα είχε κληθεί κανονικά από τον Κάρπιν.

«Αυτή την περίοδο, η εθνική ομάδα παίζει φιλικούς αγώνες. Αυτή είναι η πιο βολική στιγμή για να δοκιμαστούν νέοι παίκτες. Ο Οζντόεφ την προηγούμενη εβδομάδα έγινε 31 ετών. Αν υπήρχε στον ορίζοντα μια προετοιμασία για επίσημο αγώνα, θα είχε κληθεί σίγουρα. Και τώρα εργάζονται για το μέλλον. Υπάρχουν πολλοί νέοι στην ομάδα, νέα ονόματα», είπε ο Μπιλιαλεντίνοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντετοκούνμπο το πρώτο όνομα για αντι-Χουάντσο - Ο Ναν τον… φέρνει πίσω - Περιμένει Αταμάν ο Γιαννακόπουλος!