Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρος ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Αυτός η ευχάριστη έκπληξη στο Φάληρο - "Δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-09 19:00:00

Ξεκάθαρος ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Αυτός η ευχάριστη έκπληξη στο Φάληρο - "Αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια..."

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Αυτός η ευχάριστη έκπληξη στο Φάληρο - "Αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και τι μπορεί να δώσει αυτό στη συνέχεια της σεζόν.

Κούλης Αποστολίδης: Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, τη νίκη επί του Ολυμπιακού μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου του Βορρά στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Η νίκη στο Καραϊσκάκη δίνει μια τεράστια ποσότητα ηρεμίας και αυτοπεποίθησης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να καθορίσει τα μεγάλα έργα για τον ΠΑΟΚ αλλά αυτά τοποθετούνται μέσα σε ένα γενικότερο σχεδιασμό. Ήταν απλά μια ακόμη αφορμή για να υλοποιηθούν οι στόχοι που υπήρχαν από πριν. Για τη διαχρονική ανάπτυξη του συλλόγου είναι σημαντικό να γίνει και ένα σύγχρονο γήπεδο».

Για το αν η νίκη στο Φάληρο μπορεί να αποτελέσει προμήνυμα τίτλου: «Ήταν ένα παιχνίδι που μας έδειξε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλες δυνατότητες, έπιασε έξυπνα και αποτελεσματικά τον Ολυμπιακό. Στο τέλος θα μπορούσε να γίνει το 5-0 και έγινε 4-2. Είναι μια μεγάλη νίκη που δίνει κουράγιο και αυτοπεποίθηση στην ομάδα να συνεχίσει και να πετύχει τους στόχους του φέτος».

Για τα κενά του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει. Πριν από την ΑΕΚ τα αποτελέσματα ήταν καλά. Θα πρέπει να βρεθεί το αντίδοτο στο τρόπο παιχνιδιού με την ΑΕΚ αλλά θα περάσει και αυτό. Μας έλειπε η ταχύτητα. Το ματς αυτό ήταν μια στιγμιαία αποτυχία του ΠΑΟΚ».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζουν: «Από πλευράς θεάματος ο Κωνσταντέλιας αλλά από πλευράς ουσίας ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Ραχμάν Μπάμπα και ο Μπράντον Τόμας. Μια ευχάριστη έκπληξη είναι ο Μουργκ».

Για Κωνσταντέλια - Κούδα: «Ο καθένας αξιολογείται σε βάθος χρόνου. Ο Κούδας και ο Κωνσταντέλιας έχουν το ταλέντο και την εξαιρετική εικόνα. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα παιδί που έτσι νιώθει το ποδόσφαιρο. Ο Γιώργος ήταν νευρικός», είπε ο Κούλης Αποστολίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες εκπλήξεις Μαρτίνεθ στην 11αδα - Χωρίς επιθετικό ο Ολυμπιακός - Bασικός ο Ιμπόρα, ίσως και Σκάρπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags