Facebook Pixel Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο Βαγιαννίδης πήρε το μάθημά του - Θέλει σαν... τρελός να μείνει στον ΠΑΟ και να σηκώσει κούπες!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-14 16:28:00

Ο Βαγιαννίδης πήρε το μάθημά του - Θέλει σαν... τρελός να μείνει στον ΠΑΟ και να σηκώσει κούπες!

Sportdog Team
Ο Βαγιαννίδης πήρε το μάθημά του - Θέλει σαν... τρελός να μείνει στον ΠΑΟ και να σηκώσει κούπες!

Ο νεαρός μπακ είχε φύγει για την Ίντερ το 2020, όμως τώρα μοιάζει αποφασισμένος να μην αφήσει το Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει φέτος πρωταγωνιστές νεαρούς και Έλληνες, όπως στις ένδοξες εποχές του πράσινου παρελθόντος. Στην κορυφή της επίθεσης δεσπόζει ο εξαιρετικός Φώτης Ιωαννίδης, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας παίζει ο Γιώργος Βαγιαννίδης ο οποίος έχει κάνει ορμητική εκκίνηση στη σεζόν και έχει βάλει γερό ανταγωνισμό στον Κώτσιρα. Ο νεαρός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με το Τριφύλλι και αμφότερες οι πλευρές επιδιώκουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο 21χρονος άσος έχει διδαχθεί από το λάθος του να βιαστεί και να φύγει για την Ίντερ το 2020, ενώ δεν είχε γράψει καλά, καλά ούτε μια γεμάτη χρονιά και ο ΠΑΟ δε θέλει να χάσει έναν τόσο ταλαντούχο και αφοσιωμένο ποδοσφαιριστή. Η λήξη της συνεργασίας των δύο μεριών είναι σε ενάμιση έτος και ήδη έχει γίνει προεργασία για νέο συμβόλαιο.

Ο Βάγια απολαμβάνει το να παίζει για την αγαπημένη του ομάδα και αυτή να διεκδικεί πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές διακρίσεις, ενώ παράλληλα βλέπει την πίστη του τεχνικού επιτελείου στον ίδιο. Αυτός είναι και ο λόγος που σε λίγο καιρό, θα πει και το ''ναι'' στην επερχόμενη πρόταση του Παναθηναϊκού που θα του δώσει ταυτόχρονα και αυξημένες απολαβές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οιωνός τίτλου για ΑΕΚ, στάσιμοι Πόνσε, Πιζάρο - Απαντά ο Μαντσίνι σε Ιβάν - Δεν είναι η άμυνα το πρόβλημα ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags