Facebook Pixel Γκουστάβο Σκάρπα: Χαμός με Σκάρπα στο εξωτερικό - Ακόμα μια ομάδα έτοιμη για πρόταση - Με τόσα τον δίνει ο Μαρινάκης (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-14 20:28:00

Χαμός με Σκάρπα στο εξωτερικό - Ακόμα μια ομάδα έτοιμη για πρόταση - Με τόσα τον δίνει ο Μαρινάκης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός με Σκάρπα στο εξωτερικό - Ακόμα μια ομάδα έτοιμη για πρόταση - Με τόσα τον δίνει ο Μαρινάκης (ΦΩΤΟ)

Τεράστιος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να είναι πολύ ψηλά στα ρεπορτάζ της πατρίδας του και αρκετές ομάδες να θέλουν να τον αποκτήσουν.

Γκουστάβο Σκάρπα: Ακόμα μια ομάδα για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, μιας και όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ESPN Brazil η Ιντερνασιονάλ έχει μπει δυνατά στην απόκτησή του, μιας και οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν εξαιρετική άποψη για τον παίκτη από την εποχή που έπαιζε στην Παλμέιρας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ η Ιντερνασιονάλ θέλει τον Γκουστάβο Σκάρπα δίπλα στον αρχηγό του συλλόγου, Άλαν Πάτρικ, ανεβάζοντας έτσι την ποιότητα, αλλά και τις λύσεις της ομάδας, χωρίς πάντως να υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ η αγγλική ομάδα να φαίνεται ότι δεν θα έχει πρόβλημα αν τον πουλήσει με ένα ποσό περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή που σκέφτεται ήδη ο Γιοβάνοβιτς - Απαγορευτικό το δίδυμο Βιλένα και Πέρεθ - Δεν μπορεί ο Αϊτόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags