Facebook Pixel ΑΕΚ - Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο οπαδός της ΑΕΚ που ήταν με τον Μιχάλη τη νύχτα της δολοφονίας - Τι ζήτησε η ανακρίτρια για το μαχαίρι
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-15 14:35:00

Ελεύθερος ο οπαδός της ΑΕΚ που ήταν με τον Μιχάλη τη νύχτα της δολοφονίας - Τι ζήτησε η ανακρίτρια για το μαχαίρι

Sportdog Team
Ελεύθερος ο οπαδός της ΑΕΚ που ήταν με τον Μιχάλη τη νύχτα της δολοφονίας - Τι ζήτησε η ανακρίτρια για το μαχαίρι

Ο Α.Δ δεν παίρνει το δρόμο για τη φυλακή γιατί έχει καταδικαστεί για επεισόδια στο Βόλο το 2017

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του για τα επεισόδια στη Νεα Φιλαδέλφεια ο 35χρονος οπαδός.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης και της υποχρεωτικής παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής του όταν υπάρχει αγώνας.

Ο 35χρονος απολογήθηκε για τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Απολογήθηκε ο 35χρονος οπαδός της ΑΕΚ για τη δολοφονία του Μιχάλη - "Δεν είχε λόγο να τον σκοτώσει"!

Απολογήθηκε στην ανακρίτρια, ο 35χρονος οπαδός της ΑΕΚ, η εμπλοκή του οποίου διερευνάται στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 35χρονος, που ενεπλάκη στην υπόθεση, καθώς DNA του φέρεται ότι, βρέθηκε σε μαχαίρι που είχε το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη.
Τα αδικήματα, για τα οποία απολογήθηκε σήμερα είναι: έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών υλών και πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ διερευνάται το ενδεχόμενο, εάν θα ασκηθεί δίωξη, για συμπληρωματικές κατηγορίες.

Ο 35χρονος συνελήφθη, για εμπλοκή του σε άλλη υπόθεση, για την οποία εκκρεμούσε σε βάρος του καταδίκη.

Προς το παρόν, κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια με τους Κροάτες νεοναζί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της 7ης Αυγούστου, όπου έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Κατσουρής.

Σύμφωνα με το συνήγορό του, ο ίδιος δεν είχε κανένα λόγο να σκοτώσει τον Μιχάλη Κατσουρή και όπως υποστηρίζει, «κρατούσε ένα μαχαιράκι, το οποίο ωστόσο του είχε πέσει ώρα νωρίτερα σε διαφορετικό σημείο».

Υπενθυμίζεται ότι o 35χρονος είχε καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκιση για επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα τον Μάιο του 2017 στον Βόλο.

Η ανεκτέλεστη ποινή εμφανίστηκε προ ημερών στα κομπιούτερ της αστυνομίας με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags