Facebook Pixel Θανάσης Βισκαδουράκης: "Ολυμπιακός είμαι και χαίρομαι που ο γιος μου είναι ΠΑΟΚ - Στεναχωρήθηκα με οφσάιντ Κατσουράνη και κροτίδα" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-15 15:28:00

"Ολυμπιακός είμαι και χαίρομαι που ο γιος μου είναι ΠΑΟΚ - Στεναχωρήθηκα με οφσάιντ Κατσουράνη και κροτίδα" (Vid)

Sportdog Team

"Παλτά Χάμες και Μαρσέλο - Στο 2-4 του ντέρμπι συγκινήθηκα..."! Ο Θανάσης Βισκαδουράκης σε μία απολαυστική συνέντευξη στο Sportdog.gr μιλάει για την... κόντρα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ εντός της οικογένειας και εξηγεί γιατί χαίρεται που ο γιος του είναι διαφορετική ομάδα, θυμάται τα ντέρμπι που τον πίκραναν στο Γ. Καραϊσκάκης και σχολιάζει τη μάχη του φετινού τίτλου στη Super League, αλλά και τις εξελίξεις στην Εθνική Ελλάδος

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ανάμεσα στις οδηγίες που δίνει στην ποδοσφαιρική προπόνηση του γιου του και την παρουσία τους στις θεατρικές παραστάσεις, «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο θέατρο Λαμπέτη και «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στην παιδική σκηνή του Μικρού Χόρν, βρήκε λίγο χρόνο και μίλησε στην κάμερα του Sportdog.gr για ποδόσφαιρο που λατρεύει να βλέπει ως φίλαθλος, για τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τη διαιτησία και το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ.

Ο πολύ αγαπητός ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και τόνισε πως παρότι ο ίδιος είναι Ολυμπιακός, είναι πολύ χαρούμενος που ο γιος του υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ. «Στο 4-2 πήρα τη γυναίκα μου από το θέατρο και της είπα να βάλει το παιχνίδι να το δει ο μικρός. Με συγκίνησε που με πήρε μετά και μου έλεγε σας νικήσαμε. Γιατί και εμένα όλη η οικογένειά μου ήταν Παναθηναϊκοί κι εγώ έγινα Ολυμπιακός», ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα, ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Θοδωρή Ζαγοράκη που του έφεραν τη φανέλα με το Νο 7, ενώ ξεκαθάρισε πως ουδέποτε τον έχει επηρεάσει να γίνει Ολυμπιακός.

Παράλληλα, αναφέρει πως στεναχωριέται πλέον που το ποδόσφαιρο δεν είναι γιορτή, μιλάει για την «αδικία» του Παναθηναϊκού με το γκολ του Κατσουράνη και την κροτίδα που έπεσε στον Χουάνκαρ στο πρόσφατο ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης.

Γιατί όμως χαρακτηρίζει ως τα μεγαλύτερα… παλτά που έχουμε δει τους Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο, το «δίκιο» της ΕΠΟ στην υπόθεση Πογέτ, που μάλλον δεν θα συνεχίσει στην Εθνική και η επιλογή του να αφήσει εκτός τον Κώστα Φορτούνη. «Ας τον κρίνουμε αφού τελειώσουν τα παιχνίδια, μη βιαζόμαστε από την αποστολή. Το ίδιο έκανε και ο Ρεχάγκελ με τον Ζήκο. Ένας σκηνοθέτης ξέρει τι θέλει να κάνει. Ας τον δούμε κι αν δεν περάσει, θα πάει σπίτι του ο Πογέτ».

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μαύρα σύννεφα" για top όνομα Ολυμπιακού - Μέχρι διακοπή συμβολαίου τον Γενάρη - "Φταίει και ο Μαρτίνεθ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags