Facebook Pixel Γκουστάβο Σκάρπα: Χαμός για το Σκάρπα - Πρόταση στα γραφεία της Νότιγχαμ Φόρεστ από ομάδα της Βραζιλίας! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-15 19:08:00

Χαμός για Σκάρπα - Πρόταση στα γραφεία της Νότιγχαμ Φόρεστ από ομάδα της Βραζιλίας! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός για Σκάρπα - Πρόταση στα γραφεία της Νότιγχαμ Φόρεστ από ομάδα της Βραζιλίας! (ΦΩΤΟ)

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Ολυμπιακός: Ο Γκουστάβο Σκάρπα βρέθηκε τη φετινή σεζόν να φοράει τη φανέλα με το Δαφνοστεφανωμένο έφηβο, μετά από το πέρασμά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει να πάρει θέση βασικού, καθώς έχει πέσει πάνω στο μαγικό Κώστα Φορτούνη αλλά δεν παύει να απασχολεί αρκετές ομάδες. Μία εξ αυτών, η Ατλέτικο Μινέιρο η οποία και κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Νότιγχαμ Φόρεστ ώστε να τον αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ολυμπιακός είμαι και χαίρομαι που ο γιος μου είναι ΠΑΟΚ - Στεναχωρήθηκα με οφσάιντ Κατσουράνη και κροτίδα" (Vid)

Τα χρήματα που δίνει η βραζιλιάνικη ομάδα κυμαίνονται από 4,5 έως 5 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται σύντομα η απάντηση των Άγγλων. Το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει αντίστοιχα δημοσιεύματα στη που συνέδεαν τον Γκουστάβο Σκάρπα με τις Φλαμένγκο, Φλουμινένσε, Σάο Πάολο, Κορίνθιανς, Παλμέιρας και Ιντερνασιονάλ κάτι που δείχνει την πέραση που ο ίδιος έχει στη «χώρα του καφέ».

Δείτε την είδηση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags