Facebook Pixel Γκουστάβο Σκάρπα: Ραγδαίες εξελίξεις με Σκάρπα - Φούντωσαν οι φήμες για αποχώρηση - "Συμφώνησε με την..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-16 12:40:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Σκάρπα - Φούντωσαν οι φήμες για αποχώρηση - "Συμφώνησε με την..."

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με Σκάρπα - Φούντωσαν οι φήμες για αποχώρηση - "Συμφώνησε με την..."

Όλο και πιο ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αλλά και από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βραζιλιάνος άσος.

Σε συμφωνία με τον Γκουστάβο Σκάρπα έχει έρθει η Ατλέτικο Μινέιρο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν δημοσιεύματα από την Βραζιλία.

Όπως αναφέρεται, ο βραζιλιάνικος σύλλογος προσφέρει 4,5 εκατομμύρια ευρώ στη Νότιγχαμ για την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό, έχοντας ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια των Ερυθρόλευκων.

 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μπίρα Μαρίνιο, η αγγλική ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μινέιρο και γίνεται λόγος για ειλημμένη συμφωνία των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι το τελευταίο διάστημα, ο Σκάρπα φερόταν να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας του, καθώς θέλει να συνεχίσει να παλεύει στην Ευρώπη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags