Facebook Pixel ’’Τρίβουν’’ τα χέρια τους στον ΠΑΟΚ - Σημαντικό ποσό στα ταμεία του συλλόγου, αν ο Σβιντέρσκι πουληθεί!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-16 23:14:00

’’Τρίβουν’’ τα χέρια τους στον ΠΑΟΚ - Σημαντικό ποσό στα ταμεία του συλλόγου, αν ο Σβιντέρσκι πουληθεί!

Sportdog Team
’’Τρίβουν’’ τα χέρια τους στον ΠΑΟΚ - Σημαντικό ποσό στα ταμεία του συλλόγου, αν ο Σβιντέρσκι πουληθεί!

Ο Πολωνός τα πήγε περίφημα στο MLS και θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι διέπρεψε στην Αμερική με τη φανέλα της Σαρλότ έχοντας 15 γκολ και 9 ασίστ σε 40 αγώνες και θέλει να χρησιμοποιήσει τα νούμερα αυτά ως ''καύσιμο'' για την επιστροφή του στην Ευρώπη. Ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αποκαλύψει ότι θέλει να γυρίσει στη Γηραιά Αλβιώνα και όπως φαίνεται, υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες.

Ο Πολωνός δημοσιογράφος,Πιοτρ Ντουμανόφσκι, μίλησε για το συμπατριώτη και έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των συλλόγων που ψάχνονται για τον άλλοτε σέντερ φορ του ΠΑΟΚ. Να υπενθυμίσουμε πως ο Δικέφαλος παίρνει το 20% μεταπώλησης μόνο αν ο Σβιντέρσκι πουληθεί με 5 εκατομμύρια ευρώ και πάνω! 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντουμανόφσκι:

«Οι δύο ομάδες που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις και ειναι ομάδες με φιλοδοξίες, ειναι η Μπολόνια και η Μόντσα. Η Μπολόνια αγωνίζεται για την έξοδο στο Europa League ή στο Europa Conference League. Έχουν μόνο έναν επιθετικό, τον Τζόσουα Ζίρκζι, ο οποίος δεν είναι κλασικός φορ. Ωστόσο, ο Σφιντέρσκι έχει αυτό το ένστικτο του επιθετικού. 

Η δεύτερη επιλογή είναι η Mόντσα. Υπάρχει μόνο ο Λορέντζο Κολόμπο ως δανεικός από τη Μίλαν. Επομένως, θα υπήρχε προοπτική να είναι αλλαγή για μισό χρόνο. Επίσης ένα ωραίο μέρος, κοντά στο Μιλάνο και αναμφίβολα ειναι μια ομάδα με φιλοδοξίες και που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Σε αυτούς τους δύο συλλόγους, ο Σφιντέρσκι θα είχε μια κανονική ευκαιρία να παίξει και δεν θα είχαν πρόβλημα να ξοδέψουν ένα ποσό κοντά στα 7.000.000 ευρώ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags