Facebook Pixel Άρης: Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Άρη - Σοβαρός κίνδυνος να χάσει 3 πρωτοκλασάτους ως ελεύθερους!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-20 00:06:00

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Άρη - Σοβαρός κίνδυνος να χάσει 3 πρωτοκλασάτους ως ελεύθερους!

Sportdog Team
Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Άρη - Σοβαρός κίνδυνος να χάσει 3 πρωτοκλασάτους ως ελεύθερους!

Οι κιτρινόμαυροι πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες, ώστε να μη χάσουν πολύτιμους ποδοσφαιριστές του ρόστερ τους.

Ο Άρης βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, όπου ύστερα από δύο θριαμβευτικές σεζόν επανέρχεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος και για να ανέβει πρέπει να κρατήσει τους παίκτες που τον αναβαθμίζουν ποιοτικά. Χούλιαν Κουέστα, Φαμπιάνο Λέισμαν, Μόουζες Οντουμπάγιο. Τι κοινό έχουν αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές; Ότι είναι εξαιρετικοί παίκτες και ταυτόχρονα τα συμβόλαιά τους λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ήτοι, υπάρχει κίνδυνος να χαθούν ως ελεύθεροι!

Με τον τερματοφύλακα και αρχηγό της ομάδας δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για επέκταση συνεργασίας. Σημαντική παράμετρος στην υπόθεσή του είναι πως όταν ανανέωσε το 2022 με τον Άρη, η διοίκηση δεν ''καιγόταν'' αλλά ο Χερμάν Μπούργος δεν διανοούνταν ότι θα χάσει την ασφάλεια του Κουέστα. Όσον αφορά τον Φαμπιάνο, υπήρξε κρούση το περασμένο καλοκαίρι για μονοετή επέκταση όμως ήταν τέτοια η οικονομική διαφορά που δεν έχει γίνει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων.

Για τον Μόουζες Οντουμπάγιο, τα πράγματα είναι αισιόδοξα. Η επιθυμία του Άκη Μάντζιου για τον ποδοσφαιριστή από τη Βρετανία σημαίνει ότι υπολογίζεται κανονικότατα και δεν αποκλείεται να ανανεώσει σύντομα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νυχτοπερπατήματα για παικταρά ελληνικής ομάδας - Τον έκοψαν από την εθνική του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags