Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γκουστάβο Σκάρπα: Άνω-κάτω ο Ολυμπιακός με Σκάρπα - Η γυναίκα του αποφάσισε για μεταγραφή - "Θα έλεγαν ποιος Φορτούνης..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-19 17:31:00

Άνω-κάτω ο Ολυμπιακός με Σκάρπα - Η γυναίκα του αποφάσισε για μεταγραφή - "Θα έλεγαν ποιος Φορτούνης..."

του Παναγιώτη Νικολάου
Άνω-κάτω ο Ολυμπιακός με Σκάρπα - Η γυναίκα του αποφάσισε για μεταγραφή - "Θα έλεγαν ποιος Φορτούνης..."

Το πραγματικό πρόβλημα του Βραζιλιάνου και τι πρέπει να κάνουν στο Λιμάνι, εάν θέλουν να τον στηρίξουν. Ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει εάν θα παραμείνει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ή θα επιστρέψει στην πατρίδα του, ωστόσο λόγο σε αυτό θα έχει και η σύντροφός του...
 

Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τον Γκουστάβο Σκάρπα και το μέλλον του στον Ολυμπιακό, καθώς δεν υπάρχει μεγάλο κλαμπ στη Βραζιλία που να μην τον θέλει στο ρόστερ του αυτό το διάστημα.

Ο πεπειραμένος άσος, διεθνής με την εθνική του ομάδα, δεν είχε καταφέρει να βρει ρυθμό πέρσι στη Νότιγχαμ Φόρεστ και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε το καλοκαίρι του 2023 να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί.

Μόνο που είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε έναν εξαιρετικό Φορτούνη, με αποτέλεσμα να μην έχει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής και να φουντώσουν τα σενάρια για το μέλλον του. Από την Παλμέιρας, τη Φλουμινένσε και την Φλαμένγκο, μέχρι τη Σάο Πάολο και την Ατλέτικο Μινέιρο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Μάλιστα υπήρχε και ρεπορτάζ για προσφορά ύψους 4,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, αν και η πλευρά τού Βαγγέλη Μαρινάκη (είτε ως Ολυμπιακός είτε ως Νότιγχαμ Φόρεστ, που είχε δώσει πολλαπλάσια χρήματα για την απόκτησή του!) δεν συζήτησε ποτέ τέτοιο ενδεχόμενο. Ο λόγος; Διαβάστε τον στη συνέχεια

Το καφενειακό σχόλιο για τη γυναίκα του - Η σεζόν που τα έσπασε όλα - Θέλει στήριξη

Ο λόγος που ο Σκάρπα δεν ήθελε να φύγει από την Παλμέιρας και τη Βραζιλία, όταν υπήρχε μόνο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ήταν γιατί δεν ήθελε στα 28 του να αποχωρήσει από τη Λατινική Αμερική. Δεν τον συγκινούσε ιδιαίτερα η προοπτική της Ευρώπης.

Βέβαια, όταν το ενδιαφέρον προέκυψε από ομάδα τής Premier League, το καλύτερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο δηλαδή, και ο Σκάρπα το είδε αλλιώς. Κυρίως, δηλαδή, η γυναίκα του, που του είχε χαριστεί μια φορά για να μην έρθουν στη Ευρώπη (-όταν είχε καταθέσει πρόταση ο Ολυμπιακός), αλλά δεύτερη δεν θα το έκανε.

"Σε καφενειακό επίπεδο στη Βραζιλία, αυτό που υποστηρίζουν είναι ότι η γυναίκα του επέμενε να έρθει στην Ευρώπη. Ο ίδιος δεν καιγόταν, για αυτό και, ίσως, το έκανε λίγο βαριστημένα", είπε στο sportdog πηγή από την ποδοσφαιρική πιάτσα, που γνωρίζει άριστα τι συμβαίνει με τους Βραζιλιάνους.

Παρόλα αυτά όσα έκανε στη Βραζιλία δεν ξεχνιούνται, δεν διαγράφονται. Και είναι πολλά και πολύ σπουδαία. Για αυτό και έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι δεν είχε καθόλου φόρα στη μετάβασή του εδώ. "Δεν ξέρω τι παίζει. Γενικά οι μεσοεπιθετικοί και οι επιθετικοί από τη Βραζιλία είναι περίεργα τρένα, δεν είναι όπως ο Ρόντινεϊ για παράδειγμα που, από τη στιγμή που τον βρήκε ο Ολυμπιακός, ήταν δεδομένο ότι θα του έβγαινε. Πάντως στην Παλμέιρα το 2022 τα πήγε εξαιρετικα, τα είχε σπάσει όλα. Η ποιότητά του είναι τέτοια που, κανονικά, αν έπαιζε στο 100%, ο κόσμος τού Ολυμπιακού θα έλεγε Ποιος Φορτούνης;", ανέφερε η ίδια πηγή στο sportdog.

Μιλώντας με τον ίδιο άνθρωπο, ψάχνοντας δηλαδή να δούμε τι συμβαίνει με τον Σκάρπα, φτάσαμε σε ένα συμπέρασμα που απο ο,τι φαίνεται έχει τη σημασία του. "Και στην Παλμέιρας έκανε δύο σεζόν για να βρει ρυθμό, για να κάνει τη σεζόν που έκανε το 2022 και τους τρέλανε όλους. Άρα το παιδί θέλει τον χρόνο του και χρειάζεται στήριξη. Αυτό πρέπει να κάνει και ο Ολυμπιακός και όχι να τον δώσει κάπου ξανά. Το είχε, το έβλεπες, αλλά ήθελε στήριξη. Το ίδιο πιστεύω ότι συμβαίνει και στον Ολυμπιακό", ανέφερε στο σχόλιο ο συνομιλητής μας.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Παρουσίασε το πλάνο Μαρινάκη η Ρίο Άβε - Επενδύει ποσό-μαμούθ μέχρι τον Ιούνιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags