Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μαυρουδής στα χαφ, Χαραλαμπόγλου φορ στον Ολυμπιακό - Ιμπαγάσα στην πρώτη ομάδα με στήριξη Μαρινάκη"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-19 21:38:00

"Μαυρουδής στα χαφ, Χαραλαμπόγλου φορ στον Ολυμπιακό - Ιμπαγάσα στην πρώτη ομάδα με στήριξη Μαρινάκη"

του Γιώργου Κτενά
"Μαυρουδής στα χαφ, Χαραλαμπόγλου φορ στον Ολυμπιακό - Ιμπαγάσα στην πρώτη ομάδα με στήριξη Μαρινάκη"

Ποιος είναι ο ταχύτατος στόπερ που αξίζει μία ευκαιρία στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών; Το Sportdog.gr αξιολόγησε την δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών και με τη βοηθεία του Αντώνη Μανίκα, παλαίμαχο άσο τού Πανιωνίου και νυν τεχνικού διευθυντή στο Αιγάλεω, παρουσιάζει τους παίκτες που ξεχωρίζουν!

Εξαιρετικά τα πηγαίνει στην αρχή τής αγωνιστικής περιόδου ο Ολυμπιακός β΄, που υπό τις οδηγίες τού Άριελ Ιμπαγάσα δείχνει ότι δεν θα έχει πρόβλημα για να σώσει την κατηγορία στη Σούπερ Λιγκ 2.

Οι Πειραιώτες έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, γυμνάζονται και έχουν ως έδρα τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις στου Ρέντη, κι αυτό που θέλουν από τον Α. Ιμπαγάσα είναι να προετοιμάσει ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στην πρώτη ομάδα αν και όποτε χρειαστεί.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποια ονόματα από νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν μέλλον, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που παρακολουθούν με ενδιαφέρον και την πορεία τού Ιμπαγάσα στην άκρη του πάγκου.

Η 11άδα τού Ολυμπιακού β΄ έχει την τύχη, πια, να έχει στην αιχμή τού δόρατος τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που ήδη εναντίον τού Διαγόρα πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λιγκ 2, ενδεικτικό της ποιότητας που υπάρχει. Αλλά και του αξιοζήλευτου ρόστερ που διαχειρίζεται ο Αργεντινός προπονητής.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Μανίκα, παλαίμαχο άσο τού Πανιωνίου και νυν τεχνικού διευθυντή στο Αιγάλεω, που γνωρίζει άριστα τη Σούπερ Λιγκ 2 και φυσικά τον Ολυμπιακό β΄, προκειμένου να μας μιλήσει για τη δεύτερη ομάδα των Ερυθρόλευκων.

"Σώζει την κατηγορία με Ελ Αραμπί - Καλό τρανζίσιον - Για αυτό δημιουργεί με ευκολία ευκαιρίες"

Κύριε Μανίκα, πείτε μας δύο λόγια για τον Ολυμπιακό β΄ και πώς βλέπετε την ομάδα του;

"Έχει πολλούς και καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να είμαστε φειδωλοί για το ρόστερ και τις προοπτικές που έχει για να βρεθεί στην πρώτη ομάδα. Έχει πολύ καλές μονάδες, ενώ τώρα που έχουν φέρει στην ομάδα και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί πιστεύω ότι δεν θα έχουν πρόβλημα για να σώσουν την κατηγορία".

Ποια είναι η αγωνιστική της ταυτότητα, τι την κάνει να ξεχωρίζει;

"Είναι ομάδα με πολύ καλό τρανζίσιον θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και έχει το συν ότι δουλεύει σε καλά γήπεδα στου Ρέντη. Αυτό βοηθάει για να παίξει πιο γρήγορο ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με το Αιγάλεω για παράδειγμα που δυσκολεύεται να δημιουργήσει με την ίδια ευκολία που δημιουργεί ο Ολυμπιακός, λόγω αγωνιστικού χώρου".

Συμβουλή στον Παπαδουδή για να γίνει καλύτερος - Μπαγκαλιάνης, Μαυρουδής, Χαραλαμπόγλου

Διακριθήκατε για χρόνια ως τερματοφύλακας - Μάλιστα φτάσατε μέχρι την εθνική ομάδα.  Ποιο είναι το σχόλιό σας για τον Παπαδούδη, που φέτος είναι βασικός στον Ολυμπιακό β΄;

"Είναι παιδί με προσόντα, νομίζω ότι έχει καλή τεχνική. Αλλά ίσως χρειάζεται να γίνει πιο τολμηρός στην εξοδο. Να ρισκάρει στις εξόδους. Νέο παιδί είναι πάντως, του κάνουν καλό τα ματς, στο τέλος θα δούμε τι θα καταφέρει".

Ξεχωρίζετε άλλον;

"Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ο Μπαγκαλιάνης, στην άμυνα, είναι παιδί που έχει καλή ταχύτητα. Ο Μπα, επίσης, έχει πολύ καλά στοιχεία, όπως και ο Κωστή είναι πολύ καλός. Πολλές φορές αν η πρώτη ομάδα έχει πρόβλημα, θα μπορούσαν αυτά τα παιδιά να δώσουν λύσεις. Αλλά με τέτοιον Φορτούνη φέτος πώς θα μπορούσαν να βρουν χώρο, όταν τόσα μεγάλα συμβόλαια κάθονται στον πάγκο; Ο Μαυρουδής, στα χαφ, επίσης δείχνει καλά στοιχεία. Όπως και ο Χαραλαμπόγλου, στην επίθεση, που σκοράρει πολύ. Γενικά είναι ομάδα με αξιόλογους παίκτες, δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Ομάδα συνόλου που το μέγεθός της είναι μεγάλο".

"Δάσκαλος ο Ιμπαγάσα στον πάγκο - Στην πρώτη ομάδα με εμπιστοσύνη Μαρινάκη"

Πώς βλέπετε τον Ιμπαγάσα;

"Ήταν σίγουρα τεράστιος παίκτης, τον είχα στον Πανιώνιο στην τελευταία σεζόν της καριέρας του. Είναι τα πρώτα βήματα που κάνει προπονητικά, είναι πολύ καλό για τα παιδιά στον Ολυμπιακό β΄ να έχουν έναν δάσκαλο σε αυτό το επίπεδο".

Υπάρχει η συζήτηση για τους παίκτες που προετοιμάζει η β΄ ομάδα για την πρώτη - Το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και με τον Ιμπαγάσα για τη θέση του προπονητή;

"Ναι, φυσικά θα μπορούσε να βρεθεί στην πρώτη ομάδα. Κι όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά σε κάθε κλαμπ που έχει δεύτερη ομάδα. Γιατί η γνώση τού μεγέθους τής ομάδας υπάρχει. Αν υπάρχει και εμπιστοσύνη από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, από τον κύριο Μαρινάκη, γιατί να μην πάρει την ευκαιρία κάποια στιγμή;". 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνω-κάτω ο Ολυμπιακός με Σκάρπα - Η γυναίκα του αποφάσισε για μεταγραφή - "Θα έλεγαν ποιος Φορτούνης..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags