Facebook Pixel Ελλάδα: Νέο ΣΟΚ σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος! Κατέρρευσε τερματοφύλακας κατά τη διάρκεια του ματς (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-20 13:29:00

Νέο ΣΟΚ σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος! Κατέρρευσε τερματοφύλακας κατά τη διάρκεια του ματς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέο ΣΟΚ σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος! Κατέρρευσε τερματοφύλακας κατά τη διάρκεια του ματς (ΦΩΤΟ)

Σοκαριστικές στιγμές στη Ζάκυνθο όταν ένας τερματοφύλακας κατέρρευσε την ώρα του αγώνα.

 

Ζάκυνθος: Στο 71΄ του αγώνα της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζάκυνθου, μεταξύ της Δόξας Πηγαδακίων και του Έσπερου, ο τερματοφύλακας του Έσπερου Τίμος Μόρφης μετά από μια μονομαχία κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και έμεινε λιπόθυμος για αρκετή ώρα.

Όλοι πάγωσαν το γήπεδο, αμέσως βρέθηκε δίπλα του ο/η γιατρός του αγώνα που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Την ίδια ώρα το ασθενοφόρο ήταν καθ΄ οδον από το νοσοκομείο προς το γήπεδο.

Ο παίκτης συνέχισε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, τα ζωτικά του όργανα λειτουργούσαν σωστά όπως και το οξυγόνο στο αίμα. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου εκεί η διάγνωση που έγινε ήταν ότι ο παίκτης είχε υποστεί επιληπτική κρίση! Λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο και αποχώρησε.

Αυτό το σοβαρό συμβάν κάνει επιτακτική την ανάγκη η ΕΠΣ Ζακύνθου να διοργανώσει σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε παίκτες και παράγοντες όλων των ομάδων, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εφαρμόζουν σωστά το πρωτόκολλο πρώτων βοηθειών στους αγωνιστικούς χώρους. 

Πηγή: ioniansports

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ήρθα στον ΠΑΟ για το πρωτάθλημα και τη φανέλα - Είπα όχι στα περισσότερα χρήματα του Ολυμπιακού"! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags