Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτό το... αγκάθι της υπόθεσης Γουίλιαμ στον ΠΑΟΚ - Ζητάει εγγυήσεις ο Σαββίδης για να τα... σκάσει
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-22 20:03:00

Αυτό το... αγκάθι της υπόθεσης Γουίλιαμ στον ΠΑΟΚ - Ζητάει εγγυήσεις ο Σαββίδης για να τα... σκάσει

Sportdog Team
Αυτό το... αγκάθι της υπόθεσης Γουίλιαμ στον ΠΑΟΚ - Ζητάει εγγυήσεις ο Σαββίδης για να τα... σκάσει

Ο Βραζιλιάνος μπακ φαίνεται να είναι ο ιδανικός για το δεξί άκρο του Δικεφάλου του Βορρά όμως τόσο ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, όσο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει εγγυήσεις για ένα συγκεκριμένο θέμα.

ΠΑΟΚ: Συζητήθηκε αρκετά τις τελευταίες μέρες η αποκάλυψη της «Μ» και του Metrosport.gr για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ουίλιαμ Φουρτάδο της Κρουζέιρο και ήταν λογικό να συμβεί αυτό, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που στα τέλη του 2019 η χρηματιστηριακή αξία του είχε φτάσει στα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Στα 21 του υπήρξε μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας που για πολλούς είναι ουσιαστικά η δεύτερη εθνική των Βραζιλιάνων, σε επίπεδο επιλογής παικτών και έχει αξία να δούμε τι έγραφε στην καρτέλα του ως μέλος αυτής της ομάδας η Ομοσπονδία της χώρας στην επίσημη σελίδα της. «Η θέση του δεξιού μπακ στην Ιντερνασιονάλ έχει έναν ιδιοκτήτη τον Ουίλιαμ που είναι γέννημα -θρέμμα των Ακαδημιών της ομάδας».

Ο Ουίλιαμ άρχισε την καριέρα του ως μέσος και αυτό είναι απόδειξη της πολύ καλής τεχνικής που διαθέτει και ουσιαστικά η πορεία του μέχρι την μεταγραφή σε ομάδα κορυφαίου Πρωταθλήματος, όπως είναι η Βόλφσμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα ήταν μάλλον προδιαγεγραμμένη. Οι «λύκοι» τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2017 έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Προσέξτε την πορεία του στον γερμανικό σύλλογο, για να αντιληφθείτε την ποιότητα του παίκτη.

Την πρώτη σεζόν του είχε 26 ματς και δύο ασίστ, το 2018-19 «έγραψε» 33 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ, την επόμενη 22 ματς, 3 γκολ και 2 ασίστ και την επόμενη λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, έμεινε στις 11 συμμετοχές, μέχρι η Κρουζέιρο να του δώσει την ευκαιρία επανεκκίνησης της καριέρας του φέτος. Όλοι μιλούν για έναν απόλυτα ισορροπημένο παίκτη σε ό,τι αφορά στα αμυντικά και επιθετικά καθήκοντά του (αυτή είναι και η ομοιότητά του με τον Μπάμπα πέρα από το ό,τι και οι δύο είχαν σοβαρούς τραυματισμούς). Αν ο ΠΑΟΚ πάρει τις εγγυήσεις ότι πλέον έχει αφήσει τα προβλήματα με τα πόδια του στο παρελθόν, τότε ο Βραζιλιάνος μοιάζει πολύ καλή περίπτωση για τον Δικέφαλο.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Respect στους κάφρους - Ντράπηκε και η ντροπή No2 στη Φιλαδέλφεια - Αφήστε έστω την Εθνική ρε απίθανοι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags