Facebook Pixel Αποκάλυψη για ΠΑΟΚ και Λημνιό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-23 18:12:00

Αποκάλυψη για ΠΑΟΚ και Λημνιό!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για ΠΑΟΚ και Λημνιό!

Τι συμβαίνει με τον Έλληνα μέσο, τα σενάρια για επιστροφή στην Τούμπα και ποιος ο χειρισμός του Δικεφάλου στην υπόθεση μέχρι στιγμής.

ΠΑΟΚ: Έχουμε αναλύσει και άλλες φορές το θέμα του Δημήτρη Λημνιού. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να φύγει ως ελεύθερος από την Κολωνία και προφανώς, έχοντας αφήσει το αποτύπωμά του στην πρώτη θητεία Λουτσέσκου, σίγουρα το όνομά του θα συζητηθεί εντός Τούμπας.

Ωστόσο, το να υποστηρίξει κανείς ότι ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, προς το παρόν στερείται ουσιαστικής βάσης, παρά την καλή σχέση που έχει με τον Λουτσέσκου. Κι αυτό γιατί δεν έχει γίνει καμία επικοινωνία μαζί του. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει δεξί μπακ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προς το παρόν, ενώ ο 25χρονος παίκτης θα ήθελε να εξαντλήσει την πιθανότητα να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Οπότε, δεν υπάρχει, προς το παρόν τουλάχιστον, μεταγραφικό ζήτημα Λημνιού για τον ΠΑΟΚ κι αυτό το μεταφέρουμε γιατί το τελευταίο διήμερο υπήρξαν δημοσιεύματα περί επιστροφής.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Γιαννούλη για μεταγραφή και Ελλάδα - "Μου αρέσει το κόκκινο αλλά…" - Πέλκας: "Θα παίξουμε μαζί"! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags