Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: Αποκάλυψη γνωστού τεχνικού για Μπακασέτα - "Δεν μπορούμε να τον πάρουμε, είναι ακριβός..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-24 12:00:00

Αποκάλυψη γνωστού τεχνικού για Μπακασέτα - "Δεν μπορούμε να τον πάρουμε, είναι ακριβός..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη γνωστού τεχνικού για Μπακασέτα - "Δεν μπορούμε να τον πάρουμε, είναι ακριβός..."

Ο Έλληνας διεθνής είναι στην αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του, μιας και δεν θα ανανεώσει με την Τράμπζονσπορ και γνωστός τεχνικός πήρε ξεκάθαρη θέση για το αν θα μπορούσε να γίνει μέλος της ομάδας του.

Ερόλ Μπουλούτ: Για τις φήμες σχετικά με την πιθανή μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στην Κάρντιφ μίλησε Τούρκος τεχνικός, που αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα διεθνή, όμως υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο μιας και είναι πολύ ακριβός.

«Είναι ένας παίκτης που έφερα στην Αλάνιασπορ όταν βρισκόμουν εκεί. Φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου και προκριθήκαμε στο Europa League έχοντας και τον Σιώπη μαζί μου. Επίσης, όταν ήμουν προπονητής της Φενέρμπαχτσε τον ήθελα εκεί, αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει η μεταγραφή και έτσι πήγε στην Τραμπζονσπόρ. Εκεί κατέκτησε το πρωτάθλημα και παίζει καλά.

Θεωρώ πως το ποσό που κερδίζει στην Τραμπζονσπόρ δεν είναι εφικτό να καλυφθεί από τον σύλλογο μας. Γι' αυτό θεωρώ δύσκολο αυτό το deal για εμάς. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και τον γνωρίζω πολύ καλά. Ήμασταν πολύ καιρό μαζί, και τον ωθήσαμε στο σημείο που βρίσκεται τώρα. Το γνωρίζει αυτό. Ξέρω τι μπορεί να δώσει στην ομάδα», είπε ο Ερόλ Μπουλούτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χάνει" Μπακασέτα η ΑΕΚ λόγω Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς - Εξαφάνισε Έλληνα άσο ο Λουτσέσκου, πάει σε ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags