Facebook Pixel Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Σε αναμμένα... κάρβουνα ο Γκατσίνοβιτς! Το μεγάλο του άγχος μέχρι το καλοκαίρι στην ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-24 18:56:00

Σε αναμμένα... κάρβουνα ο Γκατσίνοβιτς! Το μεγάλο του άγχος μέχρι το καλοκαίρι στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Σε αναμμένα... κάρβουνα ο Γκατσίνοβιτς! Το μεγάλο του άγχος μέχρι το καλοκαίρι στην ΑΕΚ

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής είναι από τους βασικούς πυλώνες της Ένωσης, ιδιαίτερα την περασμένη χρονιά, όμως σίγουρα δεν είναι το ίδιο άνετος και φέτος για συγκεκριμένο λόγο.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα έχει εκπροσώπηση στο προσεχές Euro μιας και ο Βίντα θεωρείται δεδομένα ότι θα είναι στην αποστολή της Κροατίας, ενώ Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Ρότα και Αθανασιάδης είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στην Γερμανία, αν τελικά η Εθνική μας ομάδα προκριθεί.

Αυτός πάντως που δεν μπορεί να είναι σίγουρος δεν είναι άλλος από τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που μπορεί να έχει 24 συμμετοχές με την Εθνική Σερβίας, με δύο γκολ, όμως στα τελευταία τρία παιχνίδια των Πλάβι ήταν εκτός, κάτι που σημαίνει πως μόνο σίγουρη δεν είναι η συμμετοχή στο Euro, σε αντίθεση με τους Ζίβκοβιτς, Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λευκή επιταγή" Ισπανών σε Πάμπλο Γκαρσία - Φήμες για ΠΑΟΚ μαζί με Σάντος - Απόφαση Ιβάν για Λουτσέσκου!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags