Facebook Pixel Super League: "Βόμβες" πρώην διαιτητή για ορισμό Φρόϊντφελντ - "Θα την πληρώσουν οι Έλληνες - Είναι κατάντια..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-25 06:00:00

"Βόμβες" πρώην διαιτητή για ορισμό Φρόϊντφελντ - "Θα την πληρώσουν οι Έλληνες - Είναι κατάντια..."

Sportdog Team
"Βόμβες" πρώην διαιτητή για ορισμό Φρόϊντφελντ - "Θα την πληρώσουν οι Έλληνες - Είναι κατάντια..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην διαιτητής και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και τον ορισμό του Φρόϊντφελντ ως αρχιδιαιτητή.

Ηρακλής Τσίκινης: Ο επί σειρά ετών διεθνής διαιτητής κλήθηκε να σχολιάσει στο Metropolis 95,5, πως ο εν δυνάμει αρχιδιαιτητής, αντί να βρίσκεται στην Ελλάδα για να συντονίζει το έργο του, είναι στην πατρίδα του, καθώς εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος και έχει υποχρεώσεις έως και τον Δεκέμβριο.

"Θα έδινα ως τίτλο, στο όλο θέμα που παρουσιάζετε στην εκπομπή σας με την απουσία του αρχιδιαιτητή από την Ελλάδα: “Το μυστήριο του Πίτερ Φρόϊντφελντ”. Είναι πολύ μεγάλο θέμα. Και αυτό τα λέει όλα. Έγιναν πολλά τραγελαφικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αντί να ορίζει ο Έλληνας από εδώ, ορίζει από το εξωτερικό ο νέος αρχιδιαιτητής. Είναι απίστευτο.

Στο τέλος, να μου το θυμηθείτε, με όλα όσα συμβαίνουν πως θα την πληρώσουν οι Έλληνες διαιτητές. Στο τέλος δεν θα υπάρχουν Έλληνες διαιτητές όχι μόνο για την Λίγκα, αλλά και για τις μικρότερες κατηγορίες. Με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Οι διαιτητές μεταξύ τους, μιλάνε για την κατάντια που επικρατεί αυτή την στιγμή. Λένε ξεκάθαρα πως έχουμε μία απαξίωση της διαιτησίας. Και μη χειρότερα να λέμε”, είπε ο Ηρακλής Τσίκινης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λευκή επιταγή" Ισπανών σε Πάμπλο Γκαρσία - Φήμες για ΠΑΟΚ μαζί με Σάντος - Απόφαση Ιβάν για Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags