Facebook Pixel Όγκνιεν Βράνιες - Μάρκο Λιβάγια: Αποκάλυψη Βράνιες για Λιβάγια: "Ήθελε να σκοτώσει τον Μπόατενγκ - Κλειδώθηκε στα αποδυτήρια για να σωθεί"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-27 11:24:00

Αποκάλυψη Βράνιες για Λιβάγια: "Ήθελε να σκοτώσει τον Μπόατενγκ - Κλειδώθηκε στα αποδυτήρια για να σωθεί"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Βράνιες για Λιβάγια: "Ήθελε να σκοτώσει τον Μπόατενγκ - Κλειδώθηκε στα αποδυτήρια για να σωθεί"

Ο Βόσνιος στόπερ αποκάλυψε μια τρομερή ιστορία για τον πάλαι ποτέ συμπαίκτη του στην ΑΕΚ.

Ο Όγκνιεν Βράνιες έδωσε συνέντευξη σε podcast και αποκάλυψε μια απίθανη ιστορία από το παρελθόν με πρωταγωνιστή τον άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια. 

«Παίξαμε μαζί στην ΑΕΚ για τρία χρόνια. Ο Μάρκο είναι είδωλο στη Χάιντουκ τώρα, είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και φοβερός τύπος. Σκεφτείτε ότι έπαιζε στην Ίντερ όταν ήταν 19 ετών. Όμως πάντα ήταν λίγο ευέξαπτος και δημιουργούσε προβλήματα.

Μου είχε πει κάποια στιγμή για την εποχή που έπαιζε στη Λας Πάλμας και είχε συμπαίκτη τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Ο Μάρκο είχε νευριάσει μια μέρα μαζί του και ήθελε να τον σκοτώσει. Ο Μπόατενγκ αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα αποδυτήρια για να σωθεί και δεν τον άφηναν να βγει μέχρι να ηρεμήσει ο Μάρκο», είπε ο 34χρονος στόπερ, που πλέον παίζει στην Τσουκαρίτσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρούχας: "Δεν έδωσε πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ στο 1-0! Να μας προβληματίσει αυτό που έγινε στο ΠΑΣ-ΑΕΚ" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags