Ο Αλεξάντερ Κάλενς αφήνει θετικές εντυπώσεις με την παρουσία του στην ΑΕΚ, ενώ ειδική η εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εξαιρετική.

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, γίνεται λόγος για το αν η Ένωση πρέπει να αγοράσει τον Περουβιανό στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της ως δανεικός από τη Χιρόνα.

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ του δημοφιλούς DirecTV Sports, Κριστιάν Μαρτίν, ο Κάλενς θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη, είτε στη Χιρόνα είτε στην ΑΕΚ, αν και για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον η ιστορική Μπόκα Τζούνιορς από την Αργεντινή και η ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη, Ατλάντα Γιουνάιτεντ, στις ΗΠΑ.

Ο Μαρτίν τόνισε μεταξύ άλλων πως «ο Κάλενς δικαιώθηκε για την επιλογή του να φύγει από τη Χιρόνα και να πάει στην Ελλάδα», αναφέρθηκε στην εικόνα του παίκτη στα ματς της ΑΕΚ, κάνοντας εν συνεχεία αναφορά στο μέλλον του.

Σύμφωνα με τον Μαρτίν με τα υπάρχοντα δεδομένα ο Κάλενς θα πρέπει στη λήξη της σεζόν να επιστρέψει στη Χιρόνα για να σπεύσει στη συνέχεια να υπογραμμίσει πως «η σεζόν είναι μεγάλη και υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος για να αποφασιστεί από την ΑΕΚ αν θα τον αγοράσει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ζήτησε ο Αλμέιδα, έκανε πρόταση η ΑΕΚ - Παίκτης 5 εκατ., έρχεται... τζάμπα Ελλάδα - Αντίπαλος η Μπράιτον!