Facebook Pixel Μετά το θρίαμβο με τον ΠΑΟ ο Καρυπίδης ετοιμάζει 2 κινήσεις - Η οριστική απόφαση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-27 23:07:00

Μετά το θρίαμβο με τον ΠΑΟ ο Καρυπίδης ετοιμάζει 2 κινήσεις - Η οριστική απόφαση!

Sportdog Team

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους και έχουν στα σκαριά δύο σημαντικότατες κινήσεις.

Ο Άρης έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα τις ανανεώσεις κομβικών ποδοσφαιριστών του ρόστερ του, ώστε να μην ξαναπάθει αυτό που βίωσε το καλοκαίρι του 2022 όπου και εξαναγκάστηκε να φτιάξει νέα ομάδα από το μηδέν. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης έχει ''κυκλώσει'' τις περιπτώσεις παικτών που θέλει πάση θυσία να κρατήσει στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα προχωρήσει τις επαφές του. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Κουέστα και ο Φαμπιάνο Λέισμαν.

Ο τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων έχει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έχει εδραιωθεί ως σημαντική προσωπικότητα στα ενδότερα του συλλόγου. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Καρυπίδης του έχει κάνει πρόταση για διετή επέκταση συνεργασίας, όμως ο Ισπανός θέλει τρία χρόνια. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα υπάρξει ευτυχής κατάληξη παρά τη διαφορά που εντοπίζεται έως σήμερα.

Όσον αφορά το μέλλον του Βραζιλιάνου στόπερ, Φαμπιάνο Λέισμαν οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και το ερχόμενο διάστημα αναμένεται η οριστική πρόταση που θα προσπαθήσει να καλύψει τα θέλω του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags