Facebook Pixel Μπέντζαμιν Βέρμπιτς: Ατάκα... φωτιά από Βέρμπιτς! - "Απογοητεύτηκα πολύ που κόπηκα από την Ευρώπη" - Οι σκέψεις για το μέλλον
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-28 16:22:00

Ατάκα... φωτιά Βέρμπιτς! - "Απογοητεύτηκα που κόπηκα από την Ευρώπη" - Οι σκέψεις για το μέλλον

Sportdog Team

Δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του έκανε ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής των Πρασίνων όπου και αναφέρθηκε τόσο στην πρόκριση στο Euro 2024, όσο και στην παρουσία του στο Τριφύλλι.

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς: Ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που έστειλε την Εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Euro 2024, με το γκολ του κόντρα στο Καζακστάν, με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις όπου αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη στιγμή που έζησε, αλλά και στην παρουσία του στο Τριφύλλι.

«Φυσικά και νιώθω φανταστικά. Έχω παίξει στο Champions League, κέρδισα διάφορους τίτλους πρωταθλήματος σε διαφορετικούς συλλόγους, αλλά αυτό το επίτευγμα που καταφέραμε δεν συγκρίνεται με τίποτα. Σημαίνει πολλά για μένα ότι μπόρεσα να συνεισφέρω σε αυτό το ιστορικό επίτευγμα για τη Σλοβενία».

Για τον στόχο των Σλοβένων στο Euro, σημείωσε πως: «Δεν πηγαίνεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα απλώς για την εμφάνιση, αλλά για να κάνεις κάτι και να παρουσιάσεις τη χώρα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις για την κλήρωση, όμως ξηέρω ότι εκεί είναι συγκεντρωμένες οι καλύτερες εθνικές ομάδες της Ευρώπης και όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος θα μας δυσκολέψει. Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο». 

Ακόμη ο Βέρμπιτς ρωτήθηκε και για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Είχα πολά σκαμπανεβάσματα στον Παναθηναϊκό. Αυτός Είναι ένας σύλλογος που απαιτεί πραγματικά πολλά σε κάθε παιχνίδι και είναι αυτή η πίεση που αγαπάμε εμείς οι ποδοσφαιριστές, γιατί μας αρέσει να παλεύουμε για τις κορυφαίες θέσεις. Πάντα ήμουν σε συλλόγους που πάλευαν για το πρωτάθλημα». 

Για το φετινό στάτους του στο Τριφύλλι: «Η κατάστασή μου είναι αυτή που είναι. Ήμουν πολύ απογοητευμένος γιατί ο προπονητής δεν με έβαλε στη λίστα για τα ευρωπαϊκά ματς, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα παρατήσεις ακόμα και όταν είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Με σκληρή δουλειά πάντα αντμοίβεσαι. Έχω 1,5 χρόνο συμβόλαιο ακόμα με τον Παναθηναϊκό, οπότε το μυαλό μου είναι απόλυτα εκεί», είπε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στο celje.info.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη αντίδραση Αλαφούζου - "Χρυσώνει" ξένο άσο, καψούρα Γιοβάνοβιτς - Η τριάδα που θα φέρει τίτλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags