Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Επιμένει για Γουίλιαμ ο ΠΑΟΚ - Μεταγραφή που θα φέρει... αποχώρηση - Σκέψεις για δανεισμό Έλληνα άσου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-29 12:20:00

Επιμένει για Γουίλιαμ ο ΠΑΟΚ - Μεταγραφή που θα φέρει... αποχώρηση - Σκέψεις για δανεισμό Έλληνα άσου!

Sportdog Team
Επιμένει για Γουίλιαμ ο ΠΑΟΚ - Μεταγραφή που θα φέρει... αποχώρηση - Σκέψεις για δανεισμό Έλληνα άσου!

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες είναι η κατάσταση στο δεξί άκρο της άμυνας για τον ΠΑΟΚ φέτος, ειδικά μετά την πρόθεση να αποκτηθεί παίκτης για εκείνη την θέση κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο ΠΑΟΚ έχει κεντράρει στην περίπτωση του 28χρονου Βραζιλιάνου της Κρουζέιρο, Γουίλιαμ και παρά το γεγονός ότι τηρούν σιγή ιχθύος στα μεταγραφικά οι άνθρωποι της ομάδας, είναι σαφές πως ασχολούνται πολύ με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Το συμβόλαιο του Γουίλιαμ λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, όταν θα έχει τελειώσει η αγωνιστική περίοδος στην Βραζιλία και ο 28χρονος μπακ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 37 επίσημα ματς αυτή την σεζόν. Φαινεται πως έχει αφήσει πίσω του την κακοδαιμονία με τους τραυματισμους στην Γερμανία και πλέον στην Κρουζέιρο έχει κάνει για τα καλά restart στην καριέρα του με τον ΠΑΟΚ να του προσφέρει μια διέξοδο επιστροφής στην Ευρώπη.

Μια πιθανή άφιξη του Γουίλιαμ όμως στον ΠΑΟΚ σηματοδοτεί και εξελίξεις, αφού αυτή την στιγμή για τα δεξιά της άμυνας υπάρχουν οι Σάστρε, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια και Λύρατζης. Ο Κεντζιόρα -ωστόσο- λογίζεται κατά κύριο λόγο από τον προπονητή του ως δεξί στόπερ. Από την άλλη, μία τόσο απαιτητική σεζόν είναι αδύνατο να βγει στις πλάτες του Βιεϊρίνια ενώ ο Σάστρε μπήκε πιο αργά στην εξίσωση Λουτσέσκου λόγω ενός τραυματισμού, αν και πλέον έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος ο Ισπανός.

Αναφορικά με τον Λευτέρη Λύρατζη, η φετινή σεζόν φαντάζει πολύ δύσκολη για εκείνον καθώς μετράει μόλις μία συμμετοχή 16 λεπτών. Πράγμα που σημαίνει πως το ενδεχόμενο της παραχώρησης του με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο είναι ορατό.

Μία από τις ομάδες που έχουν διαβάσει καλά τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί φέτος για τον «Λύρα», είναι ο Πανσερραϊκός που μοιάζει «ζεστός» στην προοπτική να δώσει έναν πιο ενεργό ρόλο στον Έλληνα μπακ. Σαφώς παίζει ρόλο και η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία εκεί που γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται προσεχώς και όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος να δρομολογηθούν εξελίξεις…

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags