Facebook Pixel Άρης: Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Άρη ενόψει ΑΕΚ - Ατομικό για τρεις - "Ζόρια" για βασικό παίκτη
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-29 21:06:00

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Άρη ενόψει ΑΕΚ - Ατομικό για τρεις - "Ζόρια" για βασικό παίκτη

Sportdog Team
Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Άρη ενόψει ΑΕΚ - Ατομικό για τρεις - "Ζόρια" για βασικό παίκτη

Οι Κίτρινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει να έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών να διαχειριστεί.

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις για τους Κίτρινους ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, με τον Άκη Μάντζιο πάντως να έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών να διαχειριστεί μιας και ατομικό έκαναν οι Λούκας Ρούπ, Ρονάλντ Ματαρίτα και Φράνκο Φεράρι, με τον Αργεντίνο μάλιστα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

"Επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το διήμερο ρεπό, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» (04/12, 21:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η προπόνηση των «κίτρινων» έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου το πρωί και περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, passing game και παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα και Φράνκο Φεράρι καθημερινά ανεβάζουν ρυθμό, ενώ έκαναν και σήμερα ατομικό. Παράλληλα, οι Μάνου Γκαρθία και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, από την πλευρά τους, συνέχισαν τα δικά τους προγράμματα και αμφότεροι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι, στην αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του ο Μπίργκερ Βερστράτε που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαρτζώκας... 3ετίας στον Ολυμπιακό - Η κρυφή συμφωνία με Αγγελόπουλους - Εκτός ομάδας παίκτης-έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags