Facebook Pixel Sportdog.gr | Παραμιλάνε οι υπόλοιποι Big3! Δεν φεύγει ο προπονητής - Υπογράφει νέο συμβόλαιο - Μυστική ατζέντα με τον πρόεδρο
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-02 09:08:00

Παραμιλάνε οι υπόλοιποι Big3! Δεν φεύγει ο προπονητής - Υπογράφει νέο συμβόλαιο - Μυστική ατζέντα με τον πρόεδρο

Sportdog Team

Μπορεί το θέμα της παραμονής τού Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο τού Ολυμπιακού να κυριαρχεί στο ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ από το βράδυ της Πέμπτης, αλλά το σημερινό πρωτοσέλιδο της Forza έρχεται να δώσει άλλο ενδιαφέρον στην επικαιρότητα: Νέο συμβόλαιο θα υπογράψει με τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

"Συμβόλαιο καρδιάς - Ο ΠΑΟΚ ενώνει για πάντα Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσου, που οργανώνουν τα επόμενα βήματα της ομάδας - Η ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και η μυστική ατζέντα προέδρου-προπονητή για τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι", αναφέρει η σημερινή Forza για το θέμα.

Παρότι υπήρχε ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη που ανέφερε ότι ο Ι. Σαββίδης δεν θα κρατούσε στον πάγκο, με νέο συμβόλαιο (αφού το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι του 2024), τον Ρ. Λουτσέσκου αν δεν κέρδιζε κάποιον τίτλο φέτος, φαίνεται ότι η κατάσταση είναι διαφορετική και υπάρχει μεταξύ τους κρυφή ατζέντα!

Δείτε το πρωτοσέλιδο της, όπως και όλα τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα, 2.15΄΄ πριν από το τέλος του βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags