Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν είναι μόνο ο Καρβαλιάλ - Δυνατά και top όνομα, πρώην του ΠΑΟ για Ολυμπιακό - Πρόταση Μέντες σε Μαρινάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-03 12:33:00

Δεν είναι μόνο ο Καρβαλιάλ - Δυνατά και top όνομα, πρώην του ΠΑΟ για Ολυμπιακό - Πρόταση Μέντες σε Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν είναι μόνο ο Καρβαλιάλ - Δυνατά και top όνομα, πρώην του ΠΑΟ για Ολυμπιακό - Πρόταση Μέντες σε Μαρινάκη!

Η τελική λίστα για τον διάδοχο του Μαρτίνεθ στο Λιμάνι. Μετά το παιχνίδι με τον Βόλο θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τις αλλαγές στους Πειραιώτες, οι οποίοι αλλάζουν προπονητή, μοντέλο και πρόσωπα στη διοίκηση...

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ (5-0) ωστόσο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα βρίσκεται στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» στο παιχνίδι της Κυριακής (03/12) κόντρα στον Βόλο και από Δευτέρα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην τηλεόραση το «CNN Portugal», ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι πολύ ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» και να αποτελέσει τον διάδοχο του Ισπανού προπονητή, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις, ίσως πιο δύσκολες, που δουλεύονται παράλληλα.

Ο Αντόνιο Κορδόν γνωρίζει άριστα την αγορά τής Λατινικής Αμερικής και, προφανώς, της Ισπανίας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοντέλο. Γιατί υπάρχει η πληροφορία που αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να επιστρέψει ξανά στο πορτογαλικό μοντέλο όπως σας γράψαμε από χθες και μόνο τυχαίο δεν ήταν το ρεπορτάζ που είχαμε φιλοξενήσει πρόσφατα στο sportdog για την επαφή με τον Ζόρζε Μέντες.

Ο παλιός που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και ο νέος που ξέρει τον Ολυμπιακό!

Υπάρχει πηγή που σχολίασε στο sportdog ότι δεν αποκλείεται να εμφανιστεί δυνατά στο ρεπορτάζ το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς, που έχει αποχωρήσει εδώ και 1,5 χρόνο από το Λιμάνι. Και η αλήθεια είναι ότι από τότε οι Πειραιώτες δεν έχουν καταφέρει να βρουν έναν τεχνικό που να του δώσουν τα κλειδιά στο σπίτι, όπως είχε συμβεί με τον Πορτογάλο.

Μόνο που ο Πέδρο έχει πρώτη την Αλ Γκαράφα στο πρωτάθλημα, τα πηγαίνει εξαιρετικά, και δεν φαίνεται να προσανατολίζεται να αφήσει τα πετροδόλαρα για να επιστρέψει στην Ευρώπη. Τουλάχιστον όχι μεσούσης της σεζόν. Μπορεί το καλοκαίρι τού 2024 η κατάσταση να είναι διαφορετική, βέβαια, και να υπάρχει επιθυμία επιστροφής στην Ευρώπη από τον Πορτογάλο. Αλλά τώρα κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στον ορίζοντα. Και είναι κρίμα, γιατί η περίπτωση είναι εξαιρετική: Είναι δοκιμασμένος στο τοπ επίπεδο και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στο πρωτάθλημα.

Υπάρχει άλλη τέτοια λύση επιπέδου, δοκιμασμένη, που να μπορεί να έρθει άμεσα στην Ελλάδα και να μην χρειάζεται χρόνο προσαρμογής; Σαφώς και υπάρχει: Ο Νούνο Εσπίριτο! Πρώην βοηθός τού Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό (-άρα δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στη Σούπερ Λιγκ), που έχει μεγάλη θητεία και επιτυχίες στη Γουλβς (- κλαμπ που βρίσκεται στις επαφές τού Μεντες και του Μαρινάκη) όπως και σε Ρίο Άβε, Πόρτο, Βαλένθια, είναι χωρίς συμβόλαιο καθώς στις αρχές Νοεμβρίου είχε αποχωρήσει από την Αλ Ιτιχάντ και είναι Πορτογαλος!

Ο Νούνο είναι 49 ετών, θέλει να βρει ξανά τον δρόμο του στην Ευρωπη και ο Ολυμπιακός μπορεί να του δώσει ακριβώς αυτή την ευκαιρία. Εν αναμονή των εξελίξεων...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Τσουκαλά: "Να φύγει τώρα ο Μαρτίνεθ, θέλουμε 5 μεταγραφές - Πρέπει όμως ο Μαρινάκης να…" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags