Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν είναι μόνο ο Καρβαλιάλ - Ακόμα δύο πασίγνωστα ονόματα για προπονητές!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-03 09:30:00

Δεν είναι μόνο ο Καρβαλιάλ - Ακόμα δύο πασίγνωστα ονόματα για προπονητές στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Δεν είναι μόνο ο Καρβαλιάλ - Ακόμα δύο πασίγνωστα ονόματα για προπονητές στον Ολυμπιακό!

Η αποχώρηση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μοιάζει να είναι δεδομένη και τα ονόματα τεχνικών που... παρελαύνουν από το ρεπορτάζ των Πειραιωτών δίνουν και παίρνουν.

Χθες το βράδυ οι Πορτογάλοι ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τον πρώην προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Κάρλος Καρβαλιάλ, ενώ σήμερα η εφημερίδα "A Bola" φέρνει στο προσκήνιο ακόμα δύο ονόματα για τους Ερυθρόλευκους, τους Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και Πάουλο Σόουζα.

«Καρβαλιάλ και Πάουλο Σόουζα στη λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο του Ολυμπιακού», είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος.

«Ο Ολυμπιακός σύντομα μπορεί να έχει και πάλι έναν Πορτογάλο προπονητή. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ και ο Πάουλο Σόουζα είναι στη λίστα των υποψηφίων για τους υποψήφιους για τον πάγκο της ελληνικής ομάδας.

Για την ώρα η θέση ανήκει στον Ντιέγο Μαρτίνεθ, αλλά η ήττα από την Φράιμπουργκ (5-0) στο Europa League, έχει αφήσει τον Ισπανό τεχνικό με το μεγάλο ρίσκο του να αποχωρήσει. Το παιχνίδι της Κυριακής στον Βόλο μπορεί να αποδειχθεί ένα σημαντικό κεφάλαιο.

Για την ώρα όμως η ελληνική ομάδα ήδη αναζητά και μελετά εναλλακτικές, ενώ μαζί με τις περιπτώσεις του Κάρλος Καρβαλιάλ και του Πάουλο Σόουζα υπάρχει μια σκέψη και για τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ», σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή πλάνου στον Ολυμπιακό - Εξετάζεται σοβαρά ο Πάκο Λόπεθ - Δεύτερη πρόταση έκπληξη από Άλβες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags