Facebook Pixel Ηλίας Σπάθας - Ολυμπιακός: Ξέσπασμα Σπάθα! "Να παρέμβει ο Εισαγγελέας! 3 πέναλτι για Ολυμπιακό, έπρεπε να μετρήσει το γκολ γιατί..." (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-04 00:50:00

Ξέσπασμα Σπάθα: "Να παρέμβει ο Εισαγγελέας! 3 πέναλτι για Ολυμπιακό, έπρεπε να μετρήσει το γκολ γιατί..." (Vid)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Σπάθα: "Να παρέμβει ο Εισαγγελέας! 3 πέναλτι για Ολυμπιακό, έπρεπε να μετρήσει το γκολ γιατί..." (Vid)

"Να μάθει ο ελληνικός λαός τι είπε το VAR στον διαιτητή"! Ο παλαίμαχος διαιτητής σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή του MEGA.

Στα… κάγκελα είναι ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία στον Βόλο και ο Ηλίας Σπάθας στην ανάλυσή του στην αθλητική εκπομπή του MEGA, σημείωσε πως δεν δόθηκαν τρία πέναλτι στους Πειραιώτες και ακυρώθηκε λανθασμένα το γκολ του Μασούρα για το 2-3.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: Η διαιτησία ήταν σε τρικυμία στον Βόλο, κακή εικόνα. Θα έπρεπε να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση, ώστε να μάθουμε τι είπε ο διαιτητής Παπαπέτρου με το VAR και τον Γκορτσίλα. Και να μάθει ο ελληνικός λαός πως χρησιμοποιούν το σύστημα που πληρώνουν.

 

Όσον αφορά τις φάσεις, στο πέναλτι για το 1-0 του Βόλου και την κόκκινη στον Ρέτσο, έχει προηγηθεί ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ. Υπάρχει πέναλτι μετά, αλλά έχει προηγηθεί φάουλ, υπάρχει κίνηση με το χέρι του παίκτη του Βόλου, πάει να τον χτυπήσει.

Στο 23’ ο αμυντικός του Βόλου γκρεμίζει τον Ελ Κααμπί και υπάρχει πέναλτι. Ο διαιτητής ήταν κοντά και είδε τι συνέβη και ούτε από το VAR είπαν ότι υπάρχει παράβαση.

Στο 38’ στο πέναλτι που δίνει το VAR, ο διαιτητής Παπαπέτρου αν και είχε ξεκάθαρο τοπίο και η παράβαση είναι ξεκάθαρη αφού ο τερματοφύλακας βρίσκει στο κεφάλι, δεν το δίνει αμέσως.

Στο 57’ υπάρχει επίσης πέναλτι, αφού η μπάλα μετά από κεφαλιά του Ιμπόρα χτυπάει σε χέρι αμυνόμενου. Ο Παπαπέτρου δεν το βλέπει, αλλά θα πρέπει να παρέμβει το VAR να μάθουμε τι του είπε και δεν το έδωσε.

Για το ακυρωθέν γκολ του Μασούρα, σημείωσε «Τις γραμμές τις βάζει ανθρώπινο χέρι, ο βοηθός VAR Πάτρας που είναι από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Οι γραμμές σχεδόν εφάπτονται, ο Μασούρας δεν είναι εκτεθειμένος και παρότι υπάρχει αμφιβολία εάν έχουν μπει σωστά οι γραμμές, ο Ελ Κααμπί είναι εκτεθειμένος αλλά η μπάλα πάει αρκετά δεξιά και καμία σχέση με τους αμυντικούς. Είναι ξεκάθαρος κάτοχος ο Μασούρας και ξαναλέω οι γραμμές δεν είναι παράλληλες».

Επίσης, τόνισε πως υπάρχει ξεκάθαρο πέναλτι στο 81’ στο τράβηγμα στον Ιμπόρα και αναρωτήθηκε γιατί το VAR δεν φώναξε τον Παπαπέτρου, ενώ για το ακυρωθέν γκολ του Ελ Κααμπί στο 89’ σχολίασε πως ο Ελ Αραμπί είναι εκτεθειμένος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για Βόλο: "Δεν έδωσε πέναλτι στον Ολυμπιακό" - Ατάκα φωτιά για το VAR (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags