Facebook Pixel Ντέμης Νικολαΐδης: "Ο Ιωαννίδης θα φύγει θέλει-δεν θέλει ο Γιοβάνοβιτς - Αυτή η νέα... μεταγραφή στον ΠΑΟ" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-05 09:27:00

Ατακάρα Ντέμη: "Ο Ιωαννίδης θα φύγει, θέλει-δεν θέλει ο Γιοβάνοβιτς - Αυτή η νέα... μεταγραφή στον ΠΑΟ" (Vid)

Sportdog Team

Νέα αποθέωση από τον παλαίμαχο άσο για τον στράικερ του Παναθηναϊκού.

Στη θετική αγωνιστική εικόνα του Αϊτόρ στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο σχόλιο που έκανε στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports για τον αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη βελτίωση του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και στο δυνατό σημείο του επιθετικού των Πράσινων, τονίζοντας με χιούμορ, ότι ο Έλληνας επιθετικός θα πάει στο εξωτερικό κι ας του είπε το αντίθετο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Αυτά που κάνει ο Ιωαννίδης τα περιμένουμε πλέον από αυτόν. Έκανε ένα ακόμη σπουδαίο ματς. Ο Γιοβάνοβιτς με μάλωσε στα βραβεία. Θέλει-δεν θέλει όμως ο Φώτης θα πάει στο εξωτερικό (γέλια). Αυτή είναι η εξέλιξη, εύχομαι να γίνει για όλους τους καλούς παίκτες. Ο Ιωαννίδης δεν επηρεάζεται από τίποτα πάντως. Θα βελτιωθεί κι άλλο. Είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη και πιο γρήγορη βελτίωση που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι ότι είναι δυνατός ψυχικά», ανέφερε.

Επίσης, τόνισε πως «… μου άρεσε ο Παναθηναϊκός με τον ΟΦΗ», ενώ σχολίασε την παρουσία των Αϊτόρ και Παλάσιος: «Ο Αϊτόρ είναι σαν μια νέα μεταγραφή. Μπορεί να μην έχει φτάσει στο 100%, αλλά ανεβαίνει διαρκώς και το γκολ θα του δώσει ψυχολογία. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα καταλήξει με Αϊτόρ-Παλάσιος στα εξτρέμ, όπως πέρσι. Νομίζω ότι αυτοί είναι οι πιο ποιοτικοί ακραίοι του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για VAR - "Αν δεν το είχαμε, θα βγάζαμε ανακοινώσεις όλη μέρα"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags