Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτή η επιστροφή παίκτη αλλάζει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-05 13:46:00

Αυτή η επιστροφή παίκτη αλλάζει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Αυτή η επιστροφή παίκτη αλλάζει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό!

Καμία συζήτηση για μεταγραφή σε αυτή τη θέση.

Τις ευεργετικές συνέπειες της επιστροφής του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα σε… κανονική κατάσταση, πράγμα που σημαίνει παράλληλα ότι δεν χρειάζεται να υπάρξει και μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού με έναν επιπλέον εξτρέμ, κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Το προηγούμενο διάστημα γινόταν λόγος για το αν ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να ενισχυθεί με έναν παίκτη στα εξτρέμ. Ο Αϊτόρ έχει επιστρέψει δυνατός και αν συνεχίσει έτσι, δεν υπάρχει λόγος να αναζητήσει παίκτη για τη θέση αυτή. Φαίνεται πως θα αποτελέσει μια πολύ καλή, δυνατή, εσωτερική μεταγραφή το προσεχές διάστημα για τον Παναθηναϊκό.

 

Έχει στοιχεία που δεν διαθέτει κανένας άλλος παίκτης στη θέση του. Είναι ένας παίκτης που διαβάζει άριστα το χώρο, μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει. Είχαν εξαιρετική συνεργασία με τον Χουάνκαρ πέρσι και συνθέτουν ένα καλό δίδυμο τόσο αμυντικά όσο και μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε και στην πολύ καλή διαχείριση που κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο «τριφύλλι», πράγμα πολύ δύσκολο, έχοντας στη διάθεσή του ένα ρόστερ με 20 παίκτες πρώτης γραμμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατακάρα Ντέμη: "Ο Ιωαννίδης θα φύγει, θέλει-δεν θέλει ο Γιοβάνοβιτς - Αυτή η νέα... μεταγραφή στον ΠΑΟ" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags