Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τις εξελίξεις που σημειώθηκαν τη χθεσινή ημέρα στο σύλλογο και την παρουσίαση των Άλβες-Καρβαλιάλ, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πέρα από τις τυπικές δηλώσεις που ακούς σε ανάλογη παρουσίαση, αξίζει να κρατήσουμε τα λόγια του Άλβες, πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός στην αγορά για ποδοσφαιριστές, καθώς ο Κορδόν και ο Ναβάρο έχουν ετοιμάσει μία λίστα που πέρασε στα χέρια του Άλβες που κινείται για την ενίσχυση του ρόστερ. Και έτσι δεν ξεκινάει από το μηδέν η προσπάθεια για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στις τρεις αυτές μεταγραφές, στόπερ, χαφ και επιθετικό, δεν φαίνεται να υπάρξουν άλλες προσθήκες. Υπάρχει η έκθεση στα χέρια του Άλβες και του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, για να πορευτούν από εδώ και πέρα. Δε νομίζω ότι θα εισηγηθεί κάτι διαφορετικό ο Καρβαλιάλ, ο οποίος μπορεί να αξιοποιήσει και παίκτες που δεν ήταν στα πλάνα του Μαρτίνεθ», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αν τελικά δεν γίνει η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο, θα έχει την ευκαιρία ο προπονητής να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα για το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα, με όποιο ρίσκο μπορεί να έχει μία τέτοια εξέλιξη. Να πάει πιο φρέσκια η ομάδα σε αυτό το ματς και από την άλλη να πάει με αγωνιστική απραξία δέκα ημερών κόντρα στους Σέρβους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καταδικασμένος" να πετύχει στην Ελλάδα ο Καρβαλιάλ - Άχαστο... σερί Μαρινάκη που ξεκίνησε με Βαλβέρδε!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr