Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μεγάλη πρόταση για 11αδατο του ΠΑΟΚ - Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης - "Οκ" για Σαββίδη για ακριβή αγορά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-06 14:35:00

Μεγάλη πρόταση για 11αδατο του ΠΑΟΚ - Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης - "Οκ" Σαββίδη για ακριβή αγορά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μεγάλη πρόταση για 11αδατο του ΠΑΟΚ - Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης - "Οκ" Σαββίδη για ακριβή αγορά!

Δεν λένε "όχι" στην πώληση, αφού βρήκαν τον διάδοχό του. Για ποιον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, αλλά και ομάδα που πληρώνει καλά για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο, αλλά και ποιος παίκτης είναι το πρώτο όνομα στη λίστα για να τον αντικαταστήσει...
 

Θέμα στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι υπάρχει για τον Αλί Σαμάτα, αφού από την αρχή τής σεζόν ο διεθνής άσος δεν έχει ενθουσιάσει κανέναν με την παρουσία του. Δεν είναι κακός ποδοσφαιριστής, κάθε άλλο! Αλλά ένας επιθετικός έχει βασικό ρόλο για να πετυχαίνει γκολ και ο Σαμάτα μέχρι στιγμής δεν έχει σκίσει και τα δίχτυα.

Μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία τις τελευταίες ημέρες ότι έχει φτάσει στα γραφεία τού συλλόγου πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα, όχι από πρωτάθλημα πρώτης γραμμής, που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Μάλιστα, φαίνεται ότι αυτή η ομάδα μπορεί να δώσει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ (σίγουρα πάντως πάνω από 500.000 ευρώ!) για την απόκτησή του. 

Φορ από τη λίστα Μπότο - Κανονιέρης με 25 γκολ πέρσι στην Τουρκία - Υπάρχει το ok από Σαββίδη

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα αν αποχωρήσει ο Σαμάτα; Σε αυτή την περίπτωση σίγουρα θα έρθει επιθετικός. Με το όνομα του Μπαγέ Ντιανέ, που είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι, να μην έχει διαγραφεί από τη λίστα των Θεσσαλονικέων. Ποδοσφαιριστής που το όνομά του συνδέθηκε με την ομάδα μέσω του Ζοσέ Μπότο.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος επιθετικός, με πέρασμα από Γιουβέντους, Γαλατασαράι, Μπριζ, Αζαξιό, Γουέστ Μπρομ, που το περασμένο καλοκαίρι ο Ζ. Μπότο τον ήθελε για τη θέση του Νέλσον Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ. Τελικά ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής είχε αποχωρήσει από τον Δικέφαλο, η περίπτωση του Ντιανέ δεν είχε προχωρήσει, και είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Κασιντίγια μέχρι το 2025. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε βάλει 25 γκολ στην Τουρκία και είχε κάνει τους πάντες να παραμιλούν. Φέτος έχει ήδη 3 και 1 ασίστ σε 9 ματς. 

Η Κασιντίγια είναι ομάδα στη δεύτερη κατηγορία τής Σαουδικής Αραβίας, που θέλει να ανέβει στην πρώτη και να χωθεί ανάμεσα από τους 4-5 μεγάλους του πρωταθλήματος. Δεν έχει ανάγκη από χρήματα δηλαδή αυτή η ομάδα αλλά είναι σαφές ότι αν έρθει κάποιο κλαμπ που θέλει τον παίκτη και κάνει πρωταθλητισμό, συν ότι μπαίζει στην Ευρώπη μέχρι την Άνοιξη, μπορεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να διαμορφώσει δεδομένα...

Άλλωστε το ρεπορτάζ από τη συμπρωτεύουσα αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει το ok για τις μεταγραφές τού χειμώνα και, αν αποχωρήσει ο Σαμάτα, η ομάδα δεν πρόκειται να μείνει χωρίς ενίσχυση.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπηχτή" Καραπαπά για Αλμέιδα, Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου - Απάντησε στην... γκρίνια για Καρβαλιάλ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags