Facebook Pixel Ο ΑΠΟΕΛ απάντησε στον Καραπαπά με... Γιοβάνοβιτς - Θυμήθηκε την πορεία του 2012 στο Champions League! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-06 19:20:00

Ο ΑΠΟΕΛ απάντησε στον Καραπαπά με... Γιοβάνοβιτς - Θυμήθηκε την πορεία του 2012 στο Champions League! (Vid)

Sportdog Team
Ο ΑΠΟΕΛ απάντησε στον Καραπαπά με... Γιοβάνοβιτς - Θυμήθηκε την πορεία του 2012 στο Champions League! (Vid)

Οι Κύπριοι σήκωσαν το γάντι στα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός έκανε αλλαγή στον πάγκο του και απέκτησε τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Στη διάρκεια της παρουσίασής του από τους ερυθρόλευκους, ο Κώστας Καραπαπάς έκανε ένα σχόλιο για τον ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι απάντησαν αμέσως, όμως, με ένα βίντεο στο Tik Tok.

Ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας για τον Καρβαλιάλ και την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης: «Δεν έχει μεγάλη διαφορά (σ.σ. ο Αστέρας) με τον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα είναι πολυ καλύτερος από την Μπρασόφ της Β’ Εθνικής Ρουμανίας και από την Φοίνιξ της 4ης Εθνικής της Αργεντινής, που ήταν οι αντίστοιχοι προπονητές των άλλων ελληνικών ομάδων. Αυτό το λέω για τους πονηρούς».

@monoapoel1926 Ο αντιπρόεδρος του ολυμπιακού πειραιώς δήλωσε οτι ο Αστέρας Τρίπολης δεν εχει αρκετες διαφορές απο τον ΑΠΟΕΛ του ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ... #monoapoel1926 #APOEL #football #fyp ♬ original sound - APOEL 1926

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Γιατί έδιωξε Μαρτίνεθ ο Μαρινάκης, "τρελάθηκε" πριν 2 μήνες -"Αχρήστευσε" 10 παίκτες - Ο όρος σε Καρβαλιάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags