Πάρης Ανδράλας: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Προοδευτικής και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μίλησε για την αποχή των διαιτητών, σχολίασε τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ ενώ σημείωσε πως ο Δικέφαλος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

«Ανέλαβα την ομάδα της Προοδευτικής, κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι, είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο της Γ Εθνικής. Πέφτουν οκτώ ομάδες, εμείς ευελπιστούμε να ξεμπερδέψουμε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Χρειάζεται συγκέντρωση και δουλειά για να τα καταφέρουμε» τόνισε αρχικά.

Για την αποχή των διαιτητών: «Είναι μια κατάσταση που τη συζητάμε πολλά χρόνια, βάλαμε VAR, φέραμε ξένους διαιτητές, η αποχή δεν θα βοηθήσει σε κάτι και δεν θα λύσει το πρόβλημα. Ίσα ίσα θα διογκώσει το πρόβλημα και θα κόψει τον ρυθμό όλων. Η αναξιοπιστία και η γκρίνια που υπάρχει από τους παράγοντες είναι το πρόβλημα, όταν δεν κερδίζουμε ένα παιχνίδι δεν σημαίνει πως φταίει πάντα η διαιτησία».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, η τετράδα στην επίθεση είναι εξαιρετική, έχει λύσεις από πίσω, έχει καλούς χαφ. Έχουν αρχίσει και το παραδέχονται όλοι πως ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ήταν σωστή τοποθέτηση του Κεντζιόρα δίπλα στον Κουλιεράκη από τον Λουτσέσκου, άλλαξε η εικόνα της άμυνας.

Το ποδόσφαιρο έχει γίνει παιχνίδι μεταβάσεων, ψάχνεις να βρεις ανοργάνωτο τον αντίπαλο, ο ΠΑΟΚ έχει γρήγορους και οξυδερκείς ποδοσφαιριστές που όταν βρουν χώρο μπορούν να σε διαλύσουν. Ο ΠΑΟΚ παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και ποδόσφαιρο κυριαρχίας, είναι φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή για μένα η σειρά είναι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Αλλά η χρονιά έχει δρόμο ακόμη. Τον ΠΑΟΚ τον βλέπεις με ευχαρίστηση, σου αρέσει να τον βλέπεις».

Για τον Κοτάρσκι: «Όλες οι ομάδες που ξεκινούν έναν καλό σχεδιασμό, ξεκινούν από τον τερματοφύλακα. Έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, δίνει σιγουριά στην ομάδα, βγάζει μεγάλη ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ του ΠΑΟΚ», είπε ο Πάρης Ανδράλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση για 11αδατο του ΠΑΟΚ - Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης - "Οκ" Σαββίδη για ακριβή αγορά!