Facebook Pixel Έξαλλος ο Καραπαπάς με τον ΑΠΟΕΛ - ’’Ο Αστέρας Τρίπολης θα ήταν πρωταθλητής Κύπρου...’’ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-06 19:46:00

Έξαλλος ο Καραπαπάς με τον ΑΠΟΕΛ - ’’Ο Αστέρας Τρίπολης θα ήταν πρωταθλητής Κύπρου...’’ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έξαλλος ο Καραπαπάς με τον ΑΠΟΕΛ - ’’Ο Αστέρας Τρίπολης θα ήταν πρωταθλητής Κύπρου...’’ (ΦΩΤΟ)

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού σήκωσε το γάντι και απάντησε στην κυπριακή ομάδα.

Ο Κώστας Καραπαπάς κατά την παρουσία του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό, ανέφερε ότι ο Αστέρας Τρίπολης όπου είχε δουλέψει ο Πορτογάλος «δεν έχει μεγάλη διαφορά με τον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα είναι πολυ καλύτερος από την Μπρασόφ της Β’ Εθνικής Ρουμανίας και από την Φοίνιξ της 4ης Εθνικής της Αργεντινής, που ήταν οι αντίστοιχοι προπονητές των άλλων ελληνικών ομάδων. Αυτό το λέω για τους πονηρούς».

Ο ΑΠΟΕΛ απάντησε με βίντεο στο Tik Tok, όπου απεικονίζεται η μαγική πορεία του συλλόγου στο Champions League το 2012 και ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων βγήκε στην αντεπίθεση!

Το σχόλιό του:

«Επειδή έκαναν κόπο οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ να μου απαντήσουν για αυτό που δήλωσα για τους προπονητές, να τους πω ότι η απάντησή τους είναι χωρίς λογική. Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε Τσάμπιονς Λιγκ γιατί ήταν πρωταθλητής Κύπρου. Εγώ λοιπόν θεωρώ ότι ο Αστέρας Τρίπολης στις καλές του χρονιές και αν έπαιζε στην Κύπρο θα μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα και να παίξει και αυτός Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να μου επιτρέψουν να έχω άποψη… Αλλά και να μη μου επιτρέπουν, ξέρετε…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην έξοδο και δύο παίκτες μαζί με Μαρτίνεθ - Η μεγαλύτερη αδικία στην άμυνα - Ανατροπή με Ελ Αραμπί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags